Pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata, folosim cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa citesti Politica de confidentialitate.

First Class Turism

Newsletter
Cele mai bune oferte direct in emailul dumneavoastra!
Aboneaza-te!
REZERVARI ONLINE
Cazare oriunde in lume!
Rezervari online
BILETE de AVION
Contactati-ne pe WHATSAPP

0767864929
de la
20EURO/
noapte
BALCHIK
BALCHIK
BALCHIKBALCHIKBALCHIKBALCHIKBALCHIKBALCHIKBALCHIK


BALCHIKBalcic (in bulgară Балчик, in turcă Balçık, in engleză Balchik) este un oraș la țărmul Mării Negre, in regiunea Dobrici, Dobrogea de Sud, din nord-estul Bulgariei, situat la o distanță de 42 km de Varna. In prezent este una dintre atracțiile turistice ale Bulgariei la Marea Neagră. In perioada 1913-1940 a aparținut de Regatul Romaniei, impreună cu restul Dobrogei de Sud, in urma celui de-al Doilea Război Balcanic (iunie-august 1913). In 1940, Cadrilaterul, inclusiv Balcicul, a fost redobandit de Bulgaria. Aici se află Castelul din Balcic, reședința de vară preferată a Reginei Maria, inconjurat de o la fel de celebră grădină botanică unicat in Europa centrală și de est, in special datorită colecției de cactuși.

Datorită versanților de calcar din perimetrul său, localitatea a fost supranumită Orașul Alb. Intreaga zonă a fost numită Coasta de Argint din aceleași motive.

Langă localitate a mai existat o așezare (azi parte a orașului) numită Mumcil in timpul administrației romanești și Momchil in bulgară. Satul avea populație majoritară de etnie tătară.​
Lista hoteluri disponibile pentru sezonul VARA 2018:
HOTEL MISTRAL 4*
HOTEL REGINA MARIA SPA 4*
HOTEL LOTOS 3*
HOTEL ANTIK 3*
HOTEL AHILEA 2*

Oferta completa de pret in atasamentul de mai jos

Localizare "BALCHIK"

Rezerva Online

Va rugam sa completati formularul alaturat pentru a solicita o oferta. Va vom contacta in cel mai scurt timp cu toate detaliile cerute.
Nume *:
Email*:
Telefon:
Mesaj*:
Introdu codul*: Introdu codul de securitate

COMPANII PARTENERE

FIRST CLASS TURISM
Str. Foisorului 24, sector 3, Bucuresti
Tel / fax: 021-310.37.17; 0767.864.929
Site-uri de turism profesionale pentru agentii de turism