Pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata, folosim cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa citesti Politica de confidentialitate.

First Class Turism

Newsletter
Cele mai bune oferte direct in emailul dumneavoastra!
Aboneaza-te!
REZERVARI ONLINE
Cazare oriunde in lume!
Rezervari online
BILETE de AVION
Contactati-ne pe WHATSAPP

0767864929
850LEI/
persoana
Dobrogea si Delta Dunarii
Dobrogea si Delta Dunarii
Dobrogea si Delta DunariiDobrogea si Delta DunariiDobrogea si Delta Dunarii

DOBROGEA SI DELTA DUNARII
UN TARAM UNIC 


PERIOADA: 26 - 28 IULIE 2020ZIUA 1: BUCURESTI - MANASTIRILE DOBROGEI - TULCEA (350 km)
Plecam din Bucuresti la ora 07.30 pe traseul Fetesti - Tulcea. Pe drum ne inchinam in celebra Manastire Celic Dere - o manastire impresionanta, cu o importanta deosebita pentru aceasta zona, in traducere "parau de otel", care include astazi cateva paraclise. Aici ne inchinam in Paraclisul Acoperamantul Maicii Domnului ce adaposteste celebra Icoana a Mantuitorului care se curata singura si Icoana Maicii Domnului Nerosaiskaia. Pornim apoi catre zona Dealurilor Niculitel, la Manastirea Cocos ce dateaza din anul 1833, ridicata pe un deal intr-o zona mirifica, si unde s-au descoperit osemintele a patru martiri din anii 303 - 304, din vremea persecutiei imparatului Diocletian. Moastele acestora - Zotic, Attal, Kamasie si Filip, sunt pastrate in biserica manastirii. Dupa amiaza sosim la Tulcea. Cina si cazare Tulcea hotel/pensiune.

ZIUA 2: DELTA DUNARII
Mic dejun. Dimineata plecam cu salupe/vapor intr-o plimbare pe canalele surpinzatoare ale Deltei Dunarii pentru a admira peisajele fantastice, vegetatia, pasarile si animalele zonei. Masa de pranz este inclusa in pret. Dupa amiaza plimbare pe faleza din Tulcea pentru a admira peisajul dunarean precum si celebra Nava Republica - elegantul vapor “Republica" a trecut prin doua razboaie mondiale si a fost nava amiral a flotei romane, a ramas unica nava de razboi cu zbaturi dupa ce sora ei geamana numita Anghel Saligny a ars intr-un incendiu, personalitati celebre precum liderul sovietic N.S Hrusciov sau fosti presedinti ai Romaniei, Ghe.Gheorghiu Dej si Nicolae Ceausescu calcandu-i pragul. Cina si cazare Tulcea hotel/pensiune.

ZIUA 3: TULCEA - BUCURESTI (cca 400 km)
Mic dejun. Dimineata vizitam Acvariul si Planetariul din Tulcea, parte din Centrul Muzeal si Ecoturistic Delta Dunarii - Centrul cuprinde o expoziție permanentă, ce prezintă elemente specifice patrimoniului natural din Rezervația Biosferei Delta Dunării, un acvariu public și diverse expoziții temporare. Expoziția permanentă permite descoperirea diversității biologice a acestor zone prin expunerea a numeroase specii de plante, reptile, păsări și mamifere prezentate in diverse ipostaze și relații ecologice. La pranz plecam catre Bucuresti. Pe drum vom face un scurt popas la intrarea in Podisul Dobrogei la Manastirea Colilia cu Hramul Intrarea in Biserica a Maicii Domnului, o manastire noua dar localizata intr-o zona cu o istorie interesanta si zbuciumata. Sosire in Bucuresti in cursul serii.

TARIF:
850 LEI/PERSOANA, cazare in camera pentru 2-3 persoane

Grup minim 25 persoane. Pentru un grup mai mic, pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza.


Servicii incluse:
  • TRANSPORT CU AUTOCARUL/MICROBUZ BUCURESTI - TULCEA SI RETUR, TAXA PARCARE SI POD; (autocarul se dezinfecteaza corespunzator cu legile in vigoare, iar in interior pe tot parcursul traseului se pun la dispozitia pasagerilor substante pentru dezinfectare asa incat sa se pastreze toate conditiile de igiena)
  • 2 NOPTI CAZARE CU MIC DEJUN SI CINA IN TULCEA LA HOTEL SAU PENSIUNE***, CAMERE PENTRU 2-3 PERSOANE, CU BAIE PROPRIE; AGENTIA NU ASIGURA PARTAJ PENTRU CEI CARE VOR CALATORI SINGURI SI CARE VOR TREBUI
  • SA SUPORTE SUPLIMENTUL DE CAMERA SINGLE;
  • 2 CINE (BAUTURILE NU SUNT INCLUSE);
  • TRANSPORT CU SALUPA SAU VAPOR PENTRU O ZI DE PLIMBARE PRIN DELTA (CCA 5-6 ORE);
  • GHID LOCAL SI MASA DE PRANZ (FARA BAUTURI) PENTRU PLIMBAREA IN DELTA;
  • SERVICII SOFER SI INSOTITOR DE GRUP;
  • INTRARILE LA OBIECTIVE IN TULCEA (ACVARIUL SI PLANETARIUL) SI VIZITELE LA MANASTIRILE DE PE TRASEU.


LA INSCRIERE SE ACHITA UN AVANS DE 400 LEI PANA LA 20 IUNIE 2020,
DIFERENTA SE ACHITA PANA LA 15 IULIE 2020.

 

Rezerva Online

Va rugam sa completati formularul alaturat pentru a solicita o oferta. Va vom contacta in cel mai scurt timp cu toate detaliile cerute.
Nume *:
Email*:
Telefon:
Mesaj*:
Introdu codul*: Introdu codul de securitate

COMPANII PARTENERE

FIRST CLASS TURISM
Str. Foisorului 24, sector 3, Bucuresti
Tel / fax: 021-310.37.17; 0767.864.929
Site-uri de turism profesionale pentru agentii de turism