Pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata, folosim cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa citesti Politica de confidentialitate.

First Class Turism

Newsletter
Cele mai bune oferte direct in emailul dumneavoastra!
Aboneaza-te!
REZERVARI ONLINE
Cazare oriunde in lume!
Rezervari online
BILETE de AVION
Contactati-ne pe WHATSAPP

0767864929
315EURO/
persoana
Paste 2019 Minicircuit Grecia
Paste 2019 Minicircuit Grecia
Paste 2019 Minicircuit GreciaPaste 2019 Minicircuit GreciaPaste 2019 Minicircuit GreciaPaste 2019 Minicircuit GreciaPaste 2019 Minicircuit Grecia

 

Minicircuit Grecia!
Sarbatoarea Pastelui la Paralia!

 
Traseu: Bucuresti - Kalambaka - Paralia Katerini - Insula Evia - Atena - Insula Egina  - Salonic - Bucuresti

Perioada: 25 aprilie - 02 mai 2019
 
Ziua I: In cursul serii, ora 23.00 plecare din Bucuresti - Giurgiu - Ruse - Sofia - Promahonas. Se circula noaptea.
Ziua II: Sosire in Grecia in cursul diminetii. Continuam traseul catre localitatea Kalambaka. Seara participare la Slujba Prohodului in centrul frumoasei localitati de la poalele manastirilor Meteore.  Cazare Kalambaka - hotel 4 stele.
Ziua III: Mic dejun. Dimineata vizita la Meteore. Se vor vizita 2 manastiri, Marele Meteor, Sf. Varlaam, Sf. Stefan sau Rusanu (functie de programul de functionare al manastirilor in ziua vizitei). Plecare catre Paralia Katerini, cu un scurt popas la Bisericuta sapata in stanca Sfanta Paraschevi de pe Valea Tembi si la poalele Muntelui Olimp la Manastirea Sfantul Dionissos. Sosire la Paralia Katerini in cursul serii. La miezul noptii, participare la slujba de Inviere  de la biserica Sfanta Fotini din statiunea Paralia Katerini. Cazare Paralia Katerini - hotel 3 stele.
Ziua IV: Mic dejun. Pranz Traditional de Paste (functie de vreme in aer liber sau la o taverna din zona). Program liber in statiune. Cazare Paralia Katerini - hotel 3 stele.
Ziua V: Mic dejun. Dimineata plecam catre Insula Evia. Traversam cu ferry-boatul in Insula Evia, sosire in localitatea Prokopi unde  se afla Biserica ce adaposteste racla cu moastele Sfantului Ioan Rusu. Dupa amiaza tur de oras panoramic in Atena (cu autocarul) cu ghid local, in timpul caruia vom putea admira celebrul Akropole, Universitatea, Parcul Zappeion, Parlamentul Greciei cu celebrele garzi, Piata Syntagma si Piata Omonia, Stadionul Olimpic. Cazare zona Atena - hotel 4 stele.
Ziua VI : Mic dejun. Dimineata plecam catre portul Pireu - cel mai mare port al Greciei, si ne imbarcam pe ferry-boatul care ne poarta in Insula Egina (insula fisticului), unde ne inchinam in Manastirea Sf. Nectarie la moastele si mormantul Sfantului. Dupa amiaza ne intoarcem in Paralia Katerini. Seara cazare Paralia Katerini - hotel 3 stele
Ziua VII: Mic dejun. Plecare spre Romania. Pe drum tur de oras cu autocarul Salonic: Catedrala Sf. Dumitru, Biserica Sf. Gheorghe - Rotonda, Arca lui Galeriu, Biserica Sf. Sofia, Mitropolia orasului Sf. Grigorie Palama, Turnul Alb, vechile ziduri de aparare ale orasului, Centrul Expozitional Hellexpo, Universitatea Aristotel, Bulevardul Egnatia (cea mai veche strada a Salonicului). Sosire in Bucuresti in cursul serii, in functie de trafic si formalitatile vamale.
 
 
TARIF:  315 EUR/PERSOANA
*Cazare in camera cu 2 sau 3 paturi pentru grup de minim 20 platitori
 
 ** In cazul unui numar mai mic de persoane participante, pretul se modifica!!
 
 
 
Pretul include:
- transport microbuz/autocar 3***, clasificat pentru curse internationale Bucuresti - Grecia si retur/ taxe auto, parcari, taxe de pod; 
- 3 nopti cazare cu mic dejun Paralia Katerini hotel 3 stele/ 1 noapte cazare cu mic dejun zona Atena hotel 4 stele / 1 noapte cazare cu mic dejun Kalambaka hotel 4 stele;
- toate vizitele din program, exceptie cele optionale; 
- toate manastirile si bisericile din program;
- tur de oras Salonic si Atena (la Atena cu ghid local vorbitor limba romana); 
- masa festiva de Paste;
- servicii insotitor de grup.
TAXE FERRY - BOAT PENTRU PERSOANE SI AUTOCAR ASTFEL: continent - Insula Evia, dus - intors Insula Egina. 

Pretul nu include: 
- biletele de intrare la obiectivele turistice si religioase, acolo unde se percep taxe (Manastirile de la Meteora taxa de intrare 3 eur / persoana / manastire);
- alte eventuale vizite optionale care se mai pot organiza la fata locului functie de timpul disponibil;
- transferul din alta localitate;
- asigurarea medicala;
- ghizi locali (exceptie Atena).
 

ATENTIE!!
Conform legislatiei din Grecia, incepand cu data de 01.01.2018 fiecare turist este obligat sa achite o taxa hoteliera care se percepe pe fiecare noapte de cazare. Valoarea totala a acestor taxe este in functie de categoria hotelurilor de pe traseu, nu este inclusa in pretul pachetului, va fi anuntata inainte de plecare si se va achita la autocar.
 
 
 

Rezerva Online

Va rugam sa completati formularul alaturat pentru a solicita o oferta. Va vom contacta in cel mai scurt timp cu toate detaliile cerute.
Nume *:
Email*:
Telefon:
Mesaj*:
Introdu codul*: Introdu codul de securitate

COMPANII PARTENERE

FIRST CLASS TURISM
Str. Foisorului 24, sector 3, Bucuresti
Tel / fax: 021-310.37.17; 0767.864.929
Site-uri de turism profesionale pentru agentii de turism