Pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata, folosim cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa citesti Politica de confidentialitate.

First Class Turism

Newsletter
Cele mai bune oferte direct in emailul dumneavoastra!
Aboneaza-te!
REZERVARI ONLINE
Cazare oriunde in lume!
Rezervari online
BILETE de AVION
Contactati-ne pe WHATSAPP

0767864929
1200LEI/
persoana
Perlele Bucovinei
Perlele Bucovinei
Perlele BucovineiPerlele BucovineiPerlele BucovineiPerlele Bucovinei


PERLELE BUCOVINEI!

 

Istorie, religie si traditii populare in Bucovina!

 
Perioada: 13 - 17 iulie 2019
 

ZIUA 1: In cursul diminetii plecare din Bucuresti pe traseul Buzau - Focsani - Suceava. Dupa amiaza vizita cu ghid local la Cetatea de Scaun a Sucevei. Construită la sfarşitul secolului al XIV-lea in apropierea oraşului medieval Suceava, cetatea a fost principala reședință a domnilor Moldovei timp de aproape 200 de ani, astăzi este un monument istoric de nivel naţional. In imediata vecinatate vizitam Muzeul Satului Bucovinean. Cina si cazare hotel-pensiune in Suceava.
ZIUA 2: Mic dejun. Dimineata ne inchinam in Manastirea Sfantul Ioan cel Nou de la Suceava (inchinare la moastele Sfantului Ioan cel Nou de la Suceava). Pornim apoi catre Manastirea Dragomirna, Manastirea Voronet (mormantul Sf. Cuv. Daniil Sihastrul) si Manastirea Humor. Cina si cazare pensiune zona Gura Humorului/Voronet.
ZIUA 3: Mic dejun. Pornim catre Manastirea Putna, unul din cele mai importante centre culturale, religioase și artistice romanești. A fost supranumită "Ierusalimul Neamului Romanesc", fiind prima si cea mai importanta ctitorie a lui Stefan cel Mare. Ne delectam apoi intr-un atelier in care se obtine celebra ceramica neagra de Marginea. Continuam vizita la Manastirea Sucevita (ctitorita de familia Movila sec. al XVI - lea; inchinare la icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului). Cina si cazare pensiune zona Gura Humorului /Voronet
ZIUA 4: Mic dejun. Pornim catre Moldovita pentru o plimbare cu trenul Mocanita (Calea ferata cu ecartament ingust de la Moldovita a fost construita de un proprietar de gater din Munchen, Louis Ortieb, data in folosinta in anul 1888 pentru transport de masa lemnoasa de la padure la gater si folosita in acest scop pana in 2001. In prezent locomotivele cu abur strabat cca. 12 km pe sens). Dupa amiaza vizita la Manastirea Moldovita (ctitoria lui Alexandru cel Bun), Muzeul Lemnului din Campulung si la Muzeul Oului din Vama. Seara bucovineana cu muzica traditionala si Cina. Cazare pensiune zona Gura Humorului /Voronet.
ZIUA 5: Mic dejun. Plecare spre Bucuresti cu scurte popasuri pentru vizite la Muzeul si Casa Memoriala Ciprian Porumbescu si in localitatea Malini la Casa Memoriala Nicolae Labis. Sosire in Bucuresti in cursul serii.

 
Tarif: 1200 LEI/persoana / cazare in camera pentru 2-3 persoane
* Pretul este valabil pentru un grup minim de 25 de platitori
 
Servicii incluse:
  • transport cu autocarul;
  • 4 nopti cazare cu mic dejun la pensiuni de 3*;
  • 4 cine (fara bauturi);
  • seara cu muzica traditionala;
  • intrarile la toate obiectivele din program;
  • plimbarea cu mocanita;
  • servicii sofer si insotitor de grup.


 

Rezerva Online

Va rugam sa completati formularul alaturat pentru a solicita o oferta. Va vom contacta in cel mai scurt timp cu toate detaliile cerute.
Nume *:
Email*:
Telefon:
Mesaj*:
Introdu codul*: Introdu codul de securitate

COMPANII PARTENERE

FIRST CLASS TURISM
Str. Foisorului 24, sector 3, Bucuresti
Tel / fax: 021-310.37.17; 0767.864.929
Site-uri de turism profesionale pentru agentii de turism