Pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata, folosim cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa citesti Politica de confidentialitate.

First Class Turism

Newsletter
Cele mai bune oferte direct in emailul dumneavoastra!
Aboneaza-te!
REZERVARI ONLINE
Cazare oriunde in lume!
Rezervari online
BILETE de AVION
Contactati-ne pe WHATSAPP

0767864929
de la
12EURO/
noapte
CONSTANTIN SI ELENA
CONSTANTIN SI ELENA
CONSTANTIN SI ELENACONSTANTIN SI ELENACONSTANTIN SI ELENACONSTANTIN SI ELENA


Constantin si Elena

 
Este o stațiune pe litoralul bulgăresc al Mării Negre amenajată intr-un parc aflat la 10 km nord de centrul orașului Varna, la 2 km est de cartierul Vinița, și la 7 km sud de Nisipurile de Aur. Este cea mai veche stațiune la Marea Neagră a Bulgariei fiind in trecut denumită Drujba (Дружба) și Stațiunea Varna (Курорт Варна). Este deservită de Aeroportul Internațional Varna⁠(d) și de linii de autobuz integrate in transportul public din orașul Varna.

Intre cele mai importante obiective din stațiune se numără mănăstirea ortodoxă de secol al XVI-lea "Sfinții Constantin și Elena", palatul regal de vară Euxinograd⁠(d), cu parcul său și crama, precum și Grădina Botanică a Universității din Sofia, denumită și Ecopark Varna. Una din cele mai bine conservate așezări medievale din țară, Kastriți, atestată și de Cruciații de la 1444 cu numele de Macropolis, a fost găsită in urma unor săpături arheologice efectuate in Euxinograd. La jumătatea secolului al XIV-lea, Kastriți era un important port al celui de al Doilea Țarat Bulgar, frecventat de vase comerciale venețiene, genoveze, ragusane, și bizantine. [1]

Plajele sunt nisipoase, intrerupte de promontorii stancoase și izvoare termale. In Sf. Constantin și Elena se mai află și hotelurile de lux Grand Hotel Varna și Sunny Day, precum și mai multe zone cu vile, hoteluri moderne, terenuri de sport, centre spa și porturi de iahturi.

Lista hoteluri disponibile pentru sezonul VARA 2018:


HOTEL ASTOR GARDEN 5*
HOTEL DOLPHIN MARINA 4*
HOTEL LEBED 4*
HOTEL AZALIA 4*
HOTEL SIRIUS BEACH 4*
HOTEL AQUA AZUR 4*
HOTEL AURORA 3*
HOTEL ESTERYA PALACE & RESIDENCE 4*
HOTEL GLORIA 3*
HOTEL ROMANCE 4*
HOTEL SAINT ELENA 4*


Oferta completa de pret in atasamentul de mai jos

Localizare "CONSTANTIN SI ELENA"

Rezerva Online

Va rugam sa completati formularul alaturat pentru a solicita o oferta. Va vom contacta in cel mai scurt timp cu toate detaliile cerute.
Nume *:
Email*:
Telefon:
Mesaj*:
Introdu codul*: Introdu codul de securitate

COMPANII PARTENERE

FIRST CLASS TURISM
Str. Foisorului 24, sector 3, Bucuresti
Tel / fax: 021-310.37.17; 0767.864.929
Site-uri de turism profesionale pentru agentii de turism