Pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata, folosim cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa citesti Politica de confidentialitate.

First Class Turism

Newsletter
Cele mai bune oferte direct in emailul dumneavoastra!
Aboneaza-te!
REZERVARI ONLINE
Cazare oriunde in lume!
Rezervari online
BILETE de AVION
Contactati-ne pe WHATSAPP

0767864929

Dragi turisti/colaboratori,


Este o certitudine faptul ca, in acest moment, cu totii ne confruntam cu o situatie fara precedent.
Cu totii suntem pusi in fata unor situatii imprevizibile, a unor decizii foarte greu de luat in privinta planurilor noastre pentru urmatoarele luni.
In acest context exceptional si pentru a veni in sprijinul deciziei dumneavoastra de a mentine rezervarile pentru vara 2020, dorim sa va informam ca toate termenele de plata pentru rezervarile early-booking la data de 31.03.2020 vor fi amanate pana la data de 30.04.2020.
In functie de evolutia situatiei, vom reevalua aceasta decizie sau vom putea reprograma datele sejurului Dvs.
Cu speranta ca vom traversa cu bine, cat mai repede si doar impreuna aceasta perioada, First Class Turism va sta alaturi de dvs, asa cum o facem de 20 de ani, oferindu-va siguranta, incredere si servicii de calitate! Suntem convinsi ca intelegeti efortul nostru de a va fi alaturi si va multumim pentru acest lucru!
Va rugam ca in aceste momente grele pentru toti sa fim solidari si sa colaboram in gasirea celor mai bune solutii pentru a va petrece vacanta visata!
Cu ganduri bune, optimism si dorinta de sanatate pentru toata Planeta!

Echipa First Class TurismDespre noi 
Agentia First Class Turism s-a infiintat in anul 2000. Prin profesionalismul si seriozitatea intregii echipe am demonstrat pe parcursul celor 17 ani de functionare, ca activitatea agentului de turism trebuie sa se desfasoare aproape de clientii sai.

Vacanta este momentul mult asteptat al fiecaruia din noi, tocmai din acest motiv, am incercat sa personalizam fiecare cerere venita din partea turistilor nostri.

Agentia noastra organizeaza Circuite si Pelerinaje tematice in Israel, Iordania, Egipt, Grecia, Turcia si programe la cererea grupurilor.

Grecia Insula Thassos - cazari individual / charter autocar Pachete turistice avion / autocar / individual Circuite si Pelerinaje Bilete avion / tren / transfer / city tour City Break

Va asteptam in cadrul agentiei noastre pentru a va putea oferi pachetele turistice de care aveti nevoie!Echipa First Class Turism

COMPANII PARTENERE

FIRST CLASS TURISM
Str. Foisorului 24, sector 3, Bucuresti
Tel / fax: 021-310.37.17; 0767.864.929
Site-uri de turism profesionale pentru agentii de turism