Pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata, folosim cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa citesti Politica de confidentialitate.

First Class Turism

Newsletter
Cele mai bune oferte direct in emailul dumneavoastra!
Aboneaza-te!
REZERVARI ONLINE
Cazare oriunde in lume!
Rezervari online
BILETE de AVION
Contactati-ne pe WHATSAPP

0767864929

Despre noi 
Agentia First Class Turism s-a infiintat in anul 2000. Prin profesionalismul si seriozitatea intregii echipe am demonstrat pe parcursul celor 17 ani de functionare, ca activitatea agentului de turism trebuie sa se desfasoare aproape de clientii sai.

Vacanta este momentul mult asteptat al fiecaruia din noi, tocmai din acest motiv, am incercat sa personalizam fiecare cerere venita din partea turistilor nostri.

Agentia noastra organizeaza Circuite si Pelerinaje tematice in Israel, Iordania, Egipt, Grecia, Turcia si programe la cererea grupurilor.

Grecia Insula Thassos - cazari individual / charter autocar Pachete turistice avion / autocar / individual Circuite si Pelerinaje Bilete avion / tren / transfer / city tour City Break

Va asteptam in cadrul agentiei noastre pentru a va putea oferi pachetele turistice de care aveti nevoie!Echipa First Class Turism

COMPANII PARTENERE

FIRST CLASS TURISM
Str. Foisorului 24, sector 3, Bucuresti
Tel / fax: 021-310.37.17; 0767.864.929
Site-uri de turism profesionale pentru agentii de turism