Pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata, folosim cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa citesti Politica de confidentialitate.

First Class Turism

Newsletter
Cele mai bune oferte direct in emailul dumneavoastra!
Aboneaza-te!
REZERVARI ONLINE
Cazare oriunde in lume!
Rezervari online
BILETE de AVION
Contactati-ne pe WHATSAPP

0767864929
de la
14EURO/
noapte
NESSEBAR
NESSEBAR
NESSEBARNESSEBARNESSEBARNESSEBARNESSEBAR


NESSEBAR

 

Nesebăr (sau Nesebar, Nesebyr, Nessebur - bulgară: Несебър) este un oraș si stațiune turistică in regiunea Burgas din Bulgaria, situat la circa 120 km sud de Balcic. Este amplasat pe o peninsulă lungă de 850 m și lată de 350 m, in care se ajunge printr-un istm. In timpul existenței sale indelungate, și-a pierdut 1/3 din teritoriu, fiind acoperit de mare. Sub apă, la 80 de metri distanță de țărm, incă se pot vedea rămășițele zidurilor fortăreței. In prezent se află conservat doar zidul de vest cu poarta, care apără orașul de continent.

In 1956 orașul a fost proclamat rezervație arhitecturală și arheologică. Ruinele antice ale zidurilor fortificate, cu porți, care datează din secolele III-IV, bisericile din secolele V-VI, cele păstrate din secolele X-XI, din perioada medievală și cele 60 de case din perioada renașterii dau orașului și in prezent o atmosferă cu totul specială. Legendele spun că in timpul existenței sale, in Nessebar au existat peste 40 de biserici. In prezent există insă date certe doar pentru 26 dintre ele. Moștenirea culturală a vechiului oraș poate fi observată de turiști in cele patru muzee existente: de arheologie, etnografic, Biserica Sf. Ștefan care conține fresce din perioada secolelor 11-17 și Biserica Sf. Spas care conține fresce din secolul 17.

Din 1983, orașul vechi din Nessebar este inscris in patrimoniul mondial UNESCO.


Lista hoteluri disponibile pentru sezonul VARA 2018:
HOTEL SOL NESSEBAR PALACE 5*
HOTEL SOL NESSEBAR BAY&MARE 4*
HOTEL FESTA PANORAMA 4 *
HOTEL MARIETA PALACE 4*
HOTEL SOL MARINA PALACE 4*
HOTEL MPM ARSENA 4*
HOTEL VICTORIA 3*
HOTEL PARADISO APPARTMENTS 3*Oferta completa de pret in atasamentul de mai jos

Descarca fisiere

Localizare "NESSEBAR"

Rezerva Online

Va rugam sa completati formularul alaturat pentru a solicita o oferta. Va vom contacta in cel mai scurt timp cu toate detaliile cerute.
Nume *:
Email*:
Telefon:
Mesaj*:
Introdu codul*: Introdu codul de securitate

COMPANII PARTENERE

FIRST CLASS TURISM
Str. Foisorului 24, sector 3, Bucuresti
Tel / fax: 021-310.37.17; 0767.864.929
Site-uri de turism profesionale pentru agentii de turism