Pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata, folosim cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa citesti Politica de confidentialitate.

First Class Turism

Newsletter
Cele mai bune oferte direct in emailul dumneavoastra!
Aboneaza-te!
REZERVARI ONLINE
Cazare oriunde in lume!
Rezervari online
BILETE de AVION
Contactati-ne pe WHATSAPP

0767864929
de la
12EURO/
noapte
NISIPURILE DE AUR
NISIPURILE DE AUR
NISIPURILE DE AURNISIPURILE DE AURNISIPURILE DE AURNISIPURILE DE AURNISIPURILE DE AURNISIPURILE DE AURNISIPURILE DE AUR


Nisipurile de Aur (in bulgară Златни пясъци, Zlatni peasăți; in greacă Chryssi Ammos; in engleză Golden Sands) este o stațiune litorală de pe coasta Mării Negre din Bulgaria, langă parcul național Varna (zonă protejată).
Situat la 17 km nord de centrul orașului Varna, este practic legat de oraș printr-o serie continuă de stațiuni și comunități rezidențiale. Aceasta este o destinație turistică populară, existand mulți vizitatori din Romania,Germania, Marea Britanie, Rusia, Țările Scandinave, Franța, Europa Centrală și de Est, din Golful Persic, Israel, și din alte țări, atrase de climatul favorabil, peisajul pitoresc și de prețurile rezonabile.

In vechime intre Odessos și Dionysopolis au fost mentionată pentru prima data de Pliniu drept casă miticilor pitici. Unele surse Bizantine vorbesc de cetatea Gerania; care a existat intre secolele 4-7 d.Hr. rămanand astăzi doar niște bucăți masive de piatră și o bazilică de-a lungul marginii platoului. Mănăstirea ortodoxă Peștera Aladzha, la 3 km spre vest, a fost un centru monahal din antichitate prin intermediul celui de-al doilea Imperiu Bulgar. In timpul Imperiului Otoman, Uzunkum (Turcă: nisipurile timpului) a fost cunoscut ca un ascunziș pentru cei certați cu legea. Aceasta a fost in mare măsură, pustiu, pană in anii 1950 cand a fost transformat in stațiune litorală.
Zona este etichetată a avea cel mai pur nisip de cuarț de pe coastă și abundă in copaci bătrani, grădini, malluri și zone pietonale. Autoritățile din Nisipurile de Aur se opun cererilor de a oferi drumuri și parcări suplimentare, stațiunea fiind renumită pentru numărul mare de familii care o frecventează, spațiile verzi și zonele pietonale.

Stațiunea se bucură de un climat bland, climatul temperat continental. Temperaturile in sezonul estival oscilează intre 27.0° C 18.0° C și sunt similare cu cele ale celebrelor stațiuni litorale din zona Mării Mediterane.
Temperatura medie a zilei in timpul verii este: in aer - 27° С, in apa de mare -24° С. Vara este lungă și caldă, potrivită pentru plajă din mai pană in octombrie. Schimbările de temperatură nu sunt drastice.
Vremea primăvara devreme și toamna tirzie este ideală pentru apă de mare și tratamente, precum și pentru congrese, conferințe și evenimente pe termen scurt precum sărbătorile.

Plaja din stațiune este de 3,5 km lungime și de pană la 100m lățime, fiind cunoscută ca una dintre cele mai bune plaje de nisip din Europa. Este plată, acoperită cu nisip fin și auriu. In mare există pante ușoare de nisip și nu există pietre.
Apa este de obicei curată și liniștită, cu o salinitate mai mică decat cea din Mediterană, de exemplu, absența vieții marine periculoase vieții umane, și este ideală pentru scufundări și vacanțe cu copii.
Majoritatea hotelurilor oferă servicii All Inclusive sau Ultra All Inclusive in hoteluri intre două și cinci stele. Hotelurile au fost privatizate unor mari concernuri turistice internaționale (in special din Germania, Franța și Turcia) și oferă servicii similare celor din marile stațiuni litorale din lume. In hotelurile de 3-5 stele vă puteți bucura de piscină, lobby, baruri, bar la piscină, internet, masaj etc.

Lista hoteluri disponibile pentru sezonul VARA 2018:

Atlas 4*
Astera 4*
Cooee Mimosa Sunshine  4*
Central 4*
Gladiola Star 4*
Glarus 4*
Golden Line 4*
Helios Spa 4*

MELIA GRAND HERMITAGE 5*
Marina Grand Beach 4*
Admiral 5*
DOUBLETREE by Hilton 4*
Slavey 4*
Park hotel Odessos 4*
Edelweiss 4*
Kaliakra Palace 4*
Royal 4*
Sentido Golden Star 4*
Joya Park 4*
Kristal 4*
Arena Mar 4* 
Park Hotel Golden Beach 4*
HVD Viva Club 4*
Holiday Park 4*
HOTEL GLADIOLA 3*
HOTEL GRADINA 3
*
Lilia 4*
SMARTLINE Madara 4*
Luna 4*
Elena 4*
LTI Dolce Vita 4*
Berlin Golden Beach 4*
Berlin Green park 4*
Paradise Green Park 3*+
Havana 4*
Morsko Oko Garden 4*
Ambassador 3*
Astoria 3*
Blue Sky 3*
Bonita 3*
Excelsior 4*
Holiday Park 3*
HOTEL PALM BEACH 4
*
Pliska 3*
Primasol Sunlight Sunrise 3*
Paradise Green Park 3*
Perla 3*
Perunika 3*
Prestige Deluxe Aquapark 4*
Prestige & Aqua Park 4*
Riu Astoria 4*
Shipka 4*
Sofia 4*

Oferta completa de pret in atasamentul de mai jos

Localizare "NISIPURILE DE AUR"

Rezerva Online

Va rugam sa completati formularul alaturat pentru a solicita o oferta. Va vom contacta in cel mai scurt timp cu toate detaliile cerute.
Nume *:
Email*:
Telefon:
Mesaj*:
Introdu codul*: Introdu codul de securitate

COMPANII PARTENERE

FIRST CLASS TURISM
Str. Foisorului 24, sector 3, Bucuresti
Tel / fax: 021-310.37.17; 0767.864.929
Site-uri de turism profesionale pentru agentii de turism