Pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata, folosim cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa citesti Politica de confidentialitate.

First Class Turism

Newsletter
Cele mai bune oferte direct in emailul dumneavoastra!
Aboneaza-te!
REZERVARI ONLINE
Cazare oriunde in lume!
Rezervari online
BILETE de AVION
Contactati-ne pe WHATSAPP

0767864929
590EURO/
persoana
Grecia & Insula Tinos & Insula Kefalonia
Grecia & Insula Tinos & Insula Kefalonia
Grecia & Insula Tinos & Insula KefaloniaGrecia & Insula Tinos & Insula KefaloniaGrecia & Insula Tinos & Insula KefaloniaGrecia & Insula Tinos & Insula KefaloniaPELERINAJ IN GRECIA
Insula Tinos si Insula  Kefalonia 
Perioada: 22 septembrie - 01 octombrie 2020
 
Traseu: Bucuresti - Ruse - Kulata - Katerini - Kalambaka - Insula Corfu - Insula Kefalonia - Patras - Vasta - Atena - Insula Tinos - Insula Egina  - Insula Evia - Katerini  -  Bucuresti
 
Ziua 1: In cursul diminetii de 22.09.20, ora 02.00 plecare din Bucuresti pe traseul Giurgiu - Sofia - Kulata. Dimineata sosim in Grecia; Pornim apoi catre Paralia Katerini. Cazare Paralia Katerini.
Ziua 2:  Mic dejun la pachet. Plecare dimineata devreme plecare catre portul Igoumenitsa. Pe drum, vizita la manastirile de la Meteora. Se va vizita o manastire Sf. Stefan, Marele Meteor, Sf. Varlaam sau Sf. Rusanu (functie de programul de functionare din ziua vizitei). Dupa amiaza traversare cu ferry-boatul in Insula Corfu. Seara vizite in orasul Corfu unde ne inchinam la Moastele Sfantului Spiridon din Biserica ce-i poarta hramul. Cazare Corfu.
Ziua 3:  Mic dejun. Dimineata traversam din nou pe continent la Igoumenitsa. Plecare catre Portul Astakos pentru a ne imbarca pe ferry - boatul ce ne poarta catre Insula Kefalonia. Sosire in Kefalonia dupa amiaza. Cazare Kefalonia.
Ziua 4:  Mic dejun. Zi de vizite in Kefalonia : ne inchinam in Manastirea Sfantului Gherasim de Kefalonia, cunoscut ca mare vindecator al bolilor nervoase si la Biserica Maicii Domnului cu serpi. Dupa amiaza program liber in Kefalonia. Cazare Kefalonia.
Ziua 5:  Mic dejun. Dimineata plecare catre portul Poros pentru a traversa cu ferry-boatul la Kilini pe continent. Sosim la Patras in cursul pranzului. Ne inchinam in complexul Catedralei Sf. Andrei din orasul Patras ce adaposteste moastele, mormantul si ceea ce s-a mai pastrat din crucea pe care a fost rastignit Sfantul. Dupa amiaza pornim catre localitatea Vasta din inima Peloponezului, pentru a vizita Biserica Sfanta Teodora, o minune pe care oamenii de stiinta nu au putut sa o explice: cativa copaci imensi care au crescut pe acoperisul acestei mici biserici si care, in ciuda greutatii, nu au distrus-o. Cazare zona Corint
Ziua 6:  Mic dejun. Dimineata plecare catre Atena. Pe drum poposim la Canalul de Corint, pentru a admira aceasta impresionanta realizare, care leaga Marea Ionica de Marea Egee. Dupa amiaza sosire in localitatea Nea Makri langa Atena pentru a ne inchina la moastele Sf. Efrem cel Nou in manastirea ce ii poarta hramul. Cazare zona Atena.
Ziua 7:  Mic dejun. Dimineata devreme ne indreptam catre portul Rafina, si ne imbarcam pe ferry-boatul care ne poarta in Insula Tinos. Sosim in Tinos in cursul pranzului si ne inchinam in Biserica Buneivestiri din capitala insulei, biserica ce adaposteste o icoana a Bunei Vestiri a Maicii Domnului. Icoana este una dintre cele mai cunoscute si cautate de  credinciosi pentru multitudinea minunilor savarsite, ea transformand aceasta zona in cel mai puternic loc de pelerinaj al ortodoxiei grecesti, dar nu numai, aici venind sa se inchine si catolici si musulmani. Seara revenim cu ferry-boatul pe continent. Cazare Atena.
Ziua 8: Mic dejun. Dimineata plecam catre portul Pireu - cel mai mare port al Greciei, si ne imbarcam pe ferry-boatul care ne poarta in Insula Egina (insula fisticului), unde ne inchinam in Manastirea Sf. Nectarie la moastele si mormantul Sfantului. Dupa amiaza intoarcere in Atena unde vom face un scurt tur de oras panoramic (cu autocarul).  Cazare zona Atena.
Ziua 9:  Mic dejun. Dimineata plecare catre Insula Evia. In cursul pranzului sosim in localitatea Prokopi si ne inchinam in Biserica ce adaposteste racla cu moastele Sfantului Ioan Rusu - mare ajutator si facator de minuni. Dupa pranz pornim catre portul Agiokampo. Traversam cu ferry-boatul pe continent. Seara cazare Salonic.
Ziua 10:  Mic dejun. Tur de oras cu autocarul Salonic: Catedrala Sf. Dumitru (vizita interioara), Biserica Sf.Gheorghe - Rotonda, Arca lui Galeriu, Biserica Sf. Sofia, Mitropolia orasului Sf. Grigorie Palama, Turnul Alb, vechile ziduri de aparare ale orasului, Centrul Expozitional Hellexpo, Universitatea Aristotel, Bulevardul Egnatia (cea mai veche strada a Salonicului). La pranz plecare spre Romania. Sosire in Bucuresti in cursul noptii, in functie de trafic.
                 
TARIF:    
590 EUR/ PERSOANA loc in camera cu 2 - 3 paturi
*pret pentru grup de minim 35 platitori  

 
 
Servicii incluse:
 • transport autocar 3*** Bucuresti - Grecia - Bucuresti: taxe auto, parcari;
 • toate taxele de traversare cu ferry-boatul pentru autocar si pasageri:
Igoumenitsa - Corfu - Igoumenitsa
Astakos - Kefalonia - Killini
Rafina - Tinos - Rafina
Pireu - Egina - Pireu
Evia - continent (Agiokampo - Glyfa)
 • 3 nopti cazare cu mic dejun zona Atena, hotel 3 stele
 • 1 noapte cazare cu mic dejun in Paralia Katerini hotel 3 stele
 • 1 noapte cazare cu mic dejun Insula Corfu, hotel 3 stele.
 • 2 nopti cazare cu mic dejun Insula Kefalonia hotel 3 stele,
 • 1 noapte cazare cu mic dejun zona Corint hotel 3 stele,
 • 1 noapte cazare cu mic dejun Salonic hotel 3 stele,
 • vizita in Insula Corfu
 • vizita in Insula Kefalonia
 • vizita in Insula Tinos
 • vizita in Insula Egina la Manastirea Sf. Nectarie
 • vizita in Insula Evia - Biserica Sf. Ioan Rusul
 • vizite la Manastirile de la Meteora, Manastirea Sf. Gherasim din Kefalonia, Biserica Sf. Andrei din Patras, Corint, Manastirea Sfantul Efrem cel Nou, Biserica Sf. Teodora Vasta, tur de oras Atena si vizita in Salonic
 • servicii preot si insotitor de grup.
 
Pretul nu include:
 • asigurarea medicala (17,00 ron);
 • ghizi locali si intrarile la obiectivele turistice (Manastirile de la Meteora: donatie 3 eur/manastire; Akropole 20 eur/persoana).

IMPORTANT!!!
Conform legislatiei din Grecia, incepand cu data de 01.01.2018 fiecare turist este obligat sa achite o taxa hoteliera care se percepe pe fiecare noapte de cazare/camera. Valoarea totala a acestor taxe este in functie de categoria hotelurilor de pe traseu, nu este inclusa in pretul pachetului, va fi anuntata inainte de plecare si se va achita la autocar.

              
ACTE NECESARE CALATORIEI: pasaport sau carte de identitate valabile pe perioada calatoriei.
 

 
 

Rezerva Online

Va rugam sa completati formularul alaturat pentru a solicita o oferta. Va vom contacta in cel mai scurt timp cu toate detaliile cerute.
Nume *:
Email*:
Telefon:
Mesaj*:
Introdu codul*: Introdu codul de securitate

COMPANII PARTENERE

FIRST CLASS TURISM
Str. Foisorului 24, sector 3, Bucuresti
Tel / fax: 021-310.37.17; 0767.864.929
Site-uri de turism profesionale pentru agentii de turism