Pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata, folosim cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa citesti Politica de confidentialitate.

First Class Turism

Newsletter
Cele mai bune oferte direct in emailul dumneavoastra!
Aboneaza-te!
REZERVARI ONLINE
Cazare oriunde in lume!
Rezervari online
BILETE de AVION
Contactati-ne pe WHATSAPP

0767864929
565EURO/
persoana
Grecia - De ziua Sf Ioan Rusu
Grecia - De ziua Sf Ioan Rusu
Grecia - De ziua Sf Ioan RusuGrecia - De ziua Sf Ioan RusuGrecia - De ziua Sf Ioan RusuGrecia - De ziua Sf Ioan RusuGrecia - De ziua Sf Ioan Rusu


 

PELERINAJ in GRECIA de ziua Sfatului IOAN RUSU!

O vizita la cele mai importante biserici si manastiri din Grecia continentala si 5 insule: EVIA, TINOS, EGINA, KEFALONIA, CORFU!

Perioada: 24 mai - 03 iunie 2019


 
Ziua 1: In cursul serii de 24.05.19, plecare din Constanta/Bucuresti pe traseul Giurgiu - Sofia. Dimineata sosim in Grecia; Pornim apoi catre Paralia Katerini - timp liber in statiune. Cazare Paralia Katerini.
Ziua 2: Mic dejun la pachet. Plecare dimineata devreme catre manastirile de la Meteora. Se va vizita o manastire Sf. Stefan, Marele Meteor, Sf. Varlaam sau Sf. Rusanu (functie de programul de functionare din ziua vizitei). Plecam apoi catre portul Glyfa pentru a traversa in Insula Evia. Cazare Insula Evia.
Ziua 3: Mic dejun. In ziua sarbatorii Sfantului Ioan Rusu - mare ajutator si facator de minuni, participam la Sfanta Liturghie, ne inchinam din nou la moastele Sfantului Ioan Rusu si participam la procesiunea prilejuita de aceasta mare sarbatoare la care sunt prezenti mii de pelerini. Dupa amiaza, plecare catre Atena. Dupa amiaza tur de oras panoramic (cu autocarul) cu ghid local in Atena  in timpul caruia vom putea admira celebrul Akropole (intrare optionala), Universitatea, Parcul Zappeion, Parlamentul Greciei cu celebrele garzi, Piata Syntagma si Piata Omonia, Stadionul Olimpic. Seara cazare zona Atena.
Ziua 4: Mic dejun. Dimineata devreme ne indreptam catre portul Rafina, si ne imbarcam pe ferry-boatul care ne poarta in Insula Tinos. Sosim in Tinos in cursul pranzului si ne inchinam in Biserica Buneivestiri de langa capitala insulei, biserica ce adaposteste o icoana a Buneivestiri a Maicii Domnului. Icoana este una dintre cele mai cunoscute si cautate de credinciosi pentru multitudinea minunilor savarsite, ea transformand aceasta zona in cel mai puternic loc de pelerinaj al ortodoxiei grecesti, dar nu numai, aici venind sa se inchine si catolici si musulmani. Seara revenim cu ferry-boatul pe continent. Cazare zona Atena.
Ziua 5: Mic dejun. Dimineata plecare catre localitatea Nea Makri de langa Atena pentru a ne inchina la moastele Sf. Efrem cel Nou in manastirea ce ii poarta hramul. Apoi ne indreptam catre portul Pireu - cel mai mare port al Greciei, si ne imbarcam pe ferry-boatul care ne poarta in Insula Egina (insula fisticului), unde ne inchinam in Manastirea Sf. Nectarie la moastele si mormantul Sfantului. Cazare zona Atena.
Ziua 6: Mic dejun. Dimineata plecare catre Patras. Pe drum poposim la Canalul de Corint, pentru a admira
aceasta impresionanta realizare, care leaga Marea Ionica de Marea Egee. Sosim la Patras in cursul dupa amiezii. Ne inchinam in complexul Catedralei Sf. Andrei din orasul Patras ce adaposteste moastele, mormantul si ceea ce s-a mai pastrat din crucea pe care a fost rastignit Sfantul. Seara  traversare cu ferry-boatul in Insula Kefalonia. Cazare Insula Kefalonia.
Ziua 7: Mic dejun. Zi de vizite in Insula Kefalonia. Ne inchinam in Manastirea Sfantului Gherasim de Kefalonia, cunoscut ca mare vindecator al bolilor nervoase, la Biserica Maicii Domnului cu serpi unde an de an o specie de serpi mici si inofensivi apar la Icoana Maicii Domnului doar in perioada sarbatorii Adormirii Sfintei Fecioare. Cazare Insula Kefalonia.
Ziua 8: Mic dejun. Dimineata traversam din nou pe continent. Iar dupa amiaza traversam din Portul Igoumenitsa in Insula Corfu. Seara vizite in orasul Corfu unde ne inchinam la Moastele Sfantului Spiridon din Biserica ce-i poarta hramul si la Mitropolia Insulei care adaposteste moastele Sfintei Imparatese Teodora. Cazare Insula Corfu.
Ziua 9: Mic dejun. Dimineata traversam cu ferry-boatul pe continent in Portul Igoumenitsa. Continuam traseul catre Salonic. Cazare Salonic.
Ziua 10: Mic dejun. Dimineata Tur de oras cu autocarul Salonic: Catedrala Sf. Dumitru, Biserica Sf. Gheorghe-Rotonda, Arca lui Galeriu, Biserica Sf. Sofia, Mitropolia orasului Sf. Grigorie Palama, Turnul Alb, vechile ziduri de aparare ale orasului, Centrul Expozitional Hellexpo, Universitatea Aristotel, Bulevardul Egnatia (cea mai veche strada a Salonicului). Plecare spre Romania. Sosire in Bucuresti/Constanta in cursul noptii, in functie de trafic.
                 

Tarif: 565 EUR/ persoana / cazare in camera cu 2 - 3 paturi
* Pret pentru grup de minim 35 platitori!  
* TOATE TAXELE DE FERRY - BOAT INCLUSE IN PRET! 
     

 
Servicii incluse:

 • transport autocar 3* Bucuresti - Grecia - Bucuresti: taxe auto, parcari;

 • toate taxele de traversare cu ferry-boatul pentru autocar si pasageri;

  • Igoumenitsa - Corfu - Igoumenitsa

  • Killini - Kefalonia - Astakos

  • Rafina - Tinos - Rafina

  • Pireu - Egina - Pireu

  • continent - Evia (Glyfa - Agiokampo)

 • 3 nopti cazare cu mic dejun zona Atena, hotel 3*;

 • 1 noapte cazare cu mic dejun in Paralia Katerini hotel 3*;

 • 1 noapte cazare cu mic dejun Insula Evia, hotel 3*;

 • 2 nopti cazare cu mic dejun Insula Kefalonia hotel 3*;

 • 1 noapte cazare cu mic dejun Insula Corfu, hotel 3*;

 • 1 noapte cazare cu mic dejun Salonic hotel 3*;

 • vizita in Insula Corfu

 • vizita in Insula Egina la Manastirea Sf. Nectarie

 • vizita in Insula Kefalonia

 • vizita in Insula Tinos

 • vizita in Insula Evia la Biserica Sf. Ioan Rusul

 • vizite la Manastirile de la Meteora, Manastirea Sf. Gherasim din Kefalonia, Biserica Sf. Andrei din Patras, Corint, Manastirea Sfantul Efrem cel Nou, tur de oras si vizita in Salonic, tur de oras Atena.

 • servicii preot si insotitor de grup.

 Optional plecare/sosire din/in Constanta: 35 euro/persoana (grup minim 20 persoane)
 
Tariful nu include:

 • asigurarea medicala;

 • ghizi locali;

 • intrari la obiectivele turistice (Manastirile Meteora: donatie 3 eur/manastire; Akropole 20 eur/persoana, alte vizite optionale ce se pot organiza la fata locului).

ATENTIE!!
Conform legislatiei din Grecia, incepand cu data de 01.01.2018 fiecare turist este obligat sa achite o taxa hoteliera care se percepe pe fiecare noapte de cazare. Valoarea totala a acestor taxe este in functie de categoria hotelurilor de pe traseu, nu este inclusa in pretul pachetului, va fi anuntata inainte de plecare si se va achita la autocar.

ACTE NECESARE CALATORIEI: pasaport sau carte de identitate valabile pe perioada calatoriei.

Rezerva Online

Va rugam sa completati formularul alaturat pentru a solicita o oferta. Va vom contacta in cel mai scurt timp cu toate detaliile cerute.
Nume *:
Email*:
Telefon:
Mesaj*:
Introdu codul*: Introdu codul de securitate

COMPANII PARTENERE

FIRST CLASS TURISM
Str. Foisorului 24, sector 3, Bucuresti
Tel / fax: 021-310.37.17; 0767.864.929
Site-uri de turism profesionale pentru agentii de turism