Pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata, folosim cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa citesti Politica de confidentialitate.

First Class Turism

Newsletter
Cele mai bune oferte direct in emailul dumneavoastra!
Aboneaza-te!
REZERVARI ONLINE
Cazare oriunde in lume!
Rezervari online
BILETE de AVION
Contactati-ne pe WHATSAPP

0767864929
de la
595EURO/
persoana
Grecia - De ziua Sf Ioan Rusu si Insula Tinos
Grecia - De ziua Sf Ioan Rusu si Insula Tinos
Grecia - De ziua Sf Ioan Rusu si Insula TinosGrecia - De ziua Sf Ioan Rusu si Insula TinosGrecia - De ziua Sf Ioan Rusu si Insula TinosGrecia - De ziua Sf Ioan Rusu si Insula TinosGrecia - De ziua Sf Ioan Rusu si Insula Tinos


 

PELERINAJ in GRECIA de ziua Sfatului IOAN RUSU!O vizita la cele mai importante biserici si manastiri din Grecia continentala si 4 insule: CORFU, EGINA, TINOS SI EVIA!

Perioada: 18 - 28 mai 2020


Ziua 1: In cursul diminetii de 18.05.20, ora 02.00 plecare din Bucuresti pe traseul Giurgiu - Sofia - Kulata.
Dimineata sosim in Grecia; continuam traseul catre statiunea Ouranopolis, la poalele Muntelui Athos. Cazare in Ouranopolis.
Ziua 2: Mic dejun. Dimineata Optional, croaziera in jurul Muntelui Athos (pret aprox. 30 eur/persoana). Se pot
admira din departare cateva dintre cele mai importante manastiri din Sfantul Munte. La pranz, plecare spre Paralia Katerini. Cazare Paralia Katerini.
Ziua 3: Mic dejun la pachet. Plecare dimineata devreme plecare catre portul Igoumenitsa. Pe drum, vizita la manastirile de la Meteora. Se va vizita o manastire Sf. Stefan, Marele Meteor, Sf. Varlaam sau Sf. Rusanu (functie de programul de functionare din ziua vizitei). Dupa amiaza traversare cu ferry-boatul in Insula Corfu. Seara vizite in orasul Corfu unde ne inchinam la Moastele Sfantului Spiridon din Biserica ce-i poarta hramul. Cazare Corfu.
Ziua 4: Mic dejun. Dimineata traversam din nou pe continent la Igoumenitsa. Plecare catre Patras. In cursul pranzului ne inchinam in complexul Catedralei Sf. Andrei din orasul Patras ce adaposteste moastele, mormantul si ceea ce s-a mai pastrat din crucea pe care a fost rastignit Sfantul. Cazare zona Peloponez.
Ziua 5: Mic dejun. Dimineata pornim catre localitatea Vasta din inima Peloponezului, pentru a vizita Biserica
Sfanta Teodora, o minune pe care oamenii de stiinta nu au putut sa o explice: cativa copaci imensi care au crescut pe acoperisul acestei mici biserici si care, in ciuda greutatii, nu au distrus-o. Dupa amiaza plecam catre Atena. Pe drum poposim la Canalul de Corint, pentru a admira aceasta impresionanta realizare, care leaga Marea Ionica de Marea Egee. Cazare zona Atena
Ziua 6: Mic dejun. Dimineata devreme ne indreptam catre portul Rafina, si ne imbarcam pe ferry-boatul care ne
poarta in Insula Tinos. Sosim in Tinos in cursul pranzului si ne inchinam in Biserica Buneivestiri din capitala insulei, biserica ce adaposteste o icoana a Bunei Vestiri a Maicii Domnului. Icoana este una dintre cele mai cunoscute si cautate de credinciosi pentru multitudinea minunilor savarsite, ea transformand aceasta zona in cel mai puternic loc de pelerinaj al ortodoxiei grecesti, dar nu numai, aici venind sa se inchine si catolici si musulmani. Seara revenim cu ferry-boatul pe continent. Cazare Atena.
Ziua 7: Mic dejun. Dimineata plecam catre portul Pireu - cel mai mare port al Greciei, si ne imbarcam pe ferry-boatul care ne poarta in Insula Egina (insula fisticului), unde ne inchinam in Manastirea Sf. Nectarie la moastele si mormantul Sfantului. Dupa amiaza intoarcere in Atena unde vom face un scurt tur de oras panoramic (cu autocarul). Cazare zona Atena.
Ziua 8: Mic dejun. Dimineata plecam in localitatea Nea Makri langa Atena pentru a ne inchina la moastele Sf.Efrem cel Nou in manastirea ce ii poarta hramul. Plecam apoi catre Insula Evia - Cazare Edipsos.
Ziua 9: Mic dejun la pachet. In ziua sarbatorii Sfantului Ioan Rusu - mare ajutator si facator de minuni, participam la Sfanta Liturghie, ne inchinam la moastele Sfantului Ioan Rusu si participam la procesiunea prilejuita de aceasta mare sarbatoare la care sunt prezenti mii de pelerini. Dupa pranz pornim catre portul Agiokampo. Traversam cu ferry-boatul pe continent. Seara cazare Salonic.
Ziua 10: Mic dejun. Dimineata, in Catedrala Sf. Dumitru participam la Sfanta Liturghie din ziua de Inaltare; apoi vom face un Tur de oras cu autocarul in Salonic : Biserica Sf. Gheorghe - Rotonda, Arca lui Galeriu, Biserica Sf. Sofia, Mitropolia orasului Sf. Grigorie Palama, Turnul Alb, vechile ziduri de aparare ale orasului, Centrul Expozitional Hellexpo, Universitatea Aristotel, Bulevardul Egnatia (cea mai veche strada a Salonicului). La pranz plecare spre Romania. Sosire in Bucuresti in cursul noptii, in functie de trafic.
 

TARIF:    
* 655 EUR/ PERSOANA loc in camera cu 2 - 3 paturi
pret pentru grup de minim 15 platitori
(transport cu microbuzul de 22 locuri)


* 595 EUR/ PERSOANA loc in camera cu 2 - 3 paturi
pret pentru grup de minim 30 platitori
(transport cu autocarul de 40 locuri)

    

 
Servicii incluse:

 • transport autocar 3* Bucuresti - Grecia - Bucuresti: taxe auto, parcari;

 • toate taxele de traversare cu ferry-boatul pentru autocar si pasageri;

  • Igoumenitsa - Corfu - Igoumenitsa

  • Killini - Kefalonia - Astakos

  • Rafina - Tinos - Rafina

  • Pireu - Egina - Pireu

  • Evia - continent (Agiokampo - Glyfa)

 • 10 nopti cazare cu mic dejun, hotel 3*;

 • vizita in Insula Corfu

 • vizita in Insula Egina la Manastirea Sf. Nectarie

 • vizita in Insula Tinos

 • vizita in Insula Evia la Biserica Sf. Ioan Rusul

 • vizite la Manastirile de la Meteora, Biserica Sf. Andrei din Patras, Corint, Manastirea Sfantul Efrem cel Nou, Vasta, tur de oras in Salonic si Atena.

 • servicii preot si insotitor de grup.


Tariful nu include:

 • asigurarea medicala 17 ron;

 • ghizi locali;

 • intrari la obiectivele turistice (Manastirile Meteora: donatie 3 eur/manastire; Akropole 20 eur/persoana).

ATENTIE!!
Conform legislatiei din Grecia, incepand cu data de 01.01.2018 fiecare turist este obligat sa achite o taxa hoteliera care se percepe pe fiecare noapte de cazare. Valoarea totala a acestor taxe este in functie de categoria hotelurilor de pe traseu, nu este inclusa in pretul pachetului, va fi anuntata inainte de plecare si se va achita la autocar.

ACTE NECESARE CALATORIEI: pasaport sau carte de identitate valabile pe perioada calatoriei.

Rezerva Online

Va rugam sa completati formularul alaturat pentru a solicita o oferta. Va vom contacta in cel mai scurt timp cu toate detaliile cerute.
Nume *:
Email*:
Telefon:
Mesaj*:
Introdu codul*: Introdu codul de securitate

COMPANII PARTENERE

FIRST CLASS TURISM
Str. Foisorului 24, sector 3, Bucuresti
Tel / fax: 021-310.37.17; 0767.864.929
Site-uri de turism profesionale pentru agentii de turism