Pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata, folosim cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa citesti Politica de confidentialitate.

First Class Turism

Newsletter
Cele mai bune oferte direct in emailul dumneavoastra!
Aboneaza-te!
REZERVARI ONLINE
Cazare oriunde in lume!
Rezervari online
BILETE de AVION
Contactati-ne pe WHATSAPP

0767864929
690EURO/
persoana
Israel - Buna Vestire la Nazaret
Israel - Buna Vestire la Nazaret
Israel - Buna Vestire la NazaretIsrael - Buna Vestire la NazaretIsrael - Buna Vestire la NazaretIsrael - Buna Vestire la Nazaret


ISRAEL
BUNA VESTIRE LA NAZARET

PERIOADA : 23 - 29 martie 2020


ZIUA 1: BUCURESTI - TEL AVIV - BETHLEHEM Ora 17.45 intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Otopeni. Ora 19.55 decolare spre Tel Aviv cu zborul Tarom RO153. Sosire in Tel Aviv, aeroportul Ben Gurion, la ora 22.30.
ZIUA 2: HAIFA - MUNTELE TABOR - CANA Mic dejun. Dimineata pornim catre nordul tarii. La Haifa admiram Gradinile Suspendate ale Templului Bahai, si  vizitam Manastirea “Stella Maris" unde se afla pestera Sf. Ilie Tezviteanul. Urcam apoi pe Muntele Tabor - inchinare la biserica ridicata pe locul unde s-a petrecut Schimbarea la Fata a Mantuitorului. Ne indreptam catre Satul Cana la biserica unde Iisus a facut primul miracol al transformarii apei in vin. Cina si cazare Nazareth, hotel***+
ZIUA 3: NAZARET - MAREA GALILEEI Mic dejun. In ziua BUNEI VESTIRI, vizitam Nazaret - orasul in care Maica Domnului a primit vestea nasterii Pruncului Sfant; ne inchinam la Biserica Buna Vestire si Biserica Sf. Gavril ce adaposteste izvorul Maicii Domnului. Pornim apoi catre Marea Galileei. Poposim mai intai la Biserica de pe  Muntele Fericirilor. Apoi plecam spre Capernaum - unde vizitam Sinagoga, ruinele satului vechi de peste 2000 de ani si casa Sf. Petru. Optional plimbare pe Marea Galileei cu o copie a corabiilor de pe vremea lui Iisus (pret suplimentar 12 USD/persoana)  si, optional,  dejun la un restaurant din zona unde se va servi Pestele Sfantul Petru (pret suplimentar 24 USD/pers.). Seara plecare la Bethlehem pentru cina si cazare, Hotel***+
ZIUA 4: BETHLEHEM Mic dejun. Vizite in Bethlehem. Dimineata coboram in Desertul Iudeei la Manastirea Sfantul Sava (BONUS! Transportul cu microbuzele INCLUS IN PRET) si Manastirea Sfantul Theodosie. Apoi se viziteaza Complexul Bisericii Nasterii Mantuitorului Hristos - Biserica Ortodoxa si locul unde s-a nascut Domnul Iisus, Biserica Catolica Sfanta Ecaterina si Biserica Campul Pastorilor. Cina si cazare Bethlehem hotel***+.
ZIUA 5: MUNTELE MASLINILOR  - CETATEA SFANTA IERUSALIM Mic dejun. Incepem ziua inchinandu-ne in Manastirea Ortodoxa Rusa Eleona, la Biserica Inaltarii Domnului si la Paraclisul Aflarii Capului Sf. Ioan Botezatorul; coboram apoi pe Muntele Maslinilor pana la Biserica Tatal Nostru - unde Iisus i-a invatat pe apostoli sa se roage, si la Biserica Dominus Flevit - unde Mantuitorul a plans prevestind soarta omenirii si caderea Ierusalimului; vizitam Gradina Getsimani, Biserica Natiunilor si Biserica Ortodoxa ce adaposteste Mormantul Maicii Domnului. La pranz, continuam vizita pe Muntele Sionului la Foisorul Cinei celei de Taina, Mormantul Regelui David si Biserica Adormirea Maicii Domnului, Catolica. Dupa amiaza intram in Cetatea Ierusalimului; parcurgem pe jos Via Dolorosa cu cele 14 opriri ale lui Iisus de pe Drumul Crucii, culminand cu Biserica Invierii, Mormantul Sfant, Golgota, Piatra Miruirii. Cina si cazare Bethlehem, hotel***+.
ZIUA 6: VALEA HOZEVEI - IERIHON - RAUL IORDAN - MAREA MOARTA Mic dejun. Incepem ziua in Valea Hozeva pentru vizitarea Manastirii Sf. Gheorghe cu pestera Sf. Prooroc Ilie Tezviteanul si moastele Sfantului Ioan de la Neamt - Hozevitul sau Romanul. Dupa amiaza poposim la Raul Iordan la locul original al Botezului Mantuitorului; vizita in Ierihon la Asezamantul Romanesc. Timp liber pentru relaxare la Marea Moarta - se pot testa si cumpara creme cu minerale extrase din Marea Moarta. Intoarcere la Bethlehem. Cina si cazare Bethlehem, Hotel***+
ZIUA 7: EIN KAREM - IERUSALIM - TEL AVIV - BUCURESTI Mic dejun. Dimineata vizitam Ein Karem - patria Sf. Ioan Botezatorul, si ne inchinam in Biserica nasterii Sfantului. Dupa amiaza o petrecem in zona orasului vechi din Ierusalim in cartierul crestin pentru a ne inchina din nou la Mormantul Sfant si pentru timp liber la cumparaturi. Dupa amiaza transfer la aeroport pentru zbor spre Bucuresti cu cursa TAROM RO152 de la ora 20.05. Sosire la Bucuresti, Aeroportul Otopeni ora 22.50.


TARIF: 690 Eur/ persoana
(loc in camera cu 2 sau 3 paturi)


SUPLIMENT CAMERA SINGLE: 170 Eur/ persoana


SERVICII INCLUSE:
 • TRANSPORT AVION BUCURESTI - TEL AVIV - BUCURESTI COMPANIA TAROM;
 • TAXELE DE AEROPORT ;
 • BAGAJ DE CALA DE 23 KG/PERSOANA SI BAGAJ DE MANA DE 10 KG/PERSOANA
 • TRANSPORT LOCAL CU AUTOCAR CU AER CONDITIONAT CONFORM PROGRAM LA OBIECTIVELE TURISTICE;
 • 06 NOPTI CAZARE LA HOTELURI DE 3+  STELE (1 NOAPTE IN NORDUL TARII LA NAZARET, 5 NOPTI BETHLEHEM);
 • DEMIPENSIUNE ( mic dejun + cina ambele BUFET), exceptie cina din prima seara datorita sosirii tarzii la hotel;
 • SUCURI, CEAI, CAFEA, LAPTE LA MICUL DEJUN.
 • VIZITELE MENTIONATE IN PROGRAM EXCEPTIE CELE OPTIONALE ;
 • URCAREA CU TAXIURILE PE MUNTELE TABOR
 • INTRARI LA OBIECTIVELE DIN PROGRAM
 • ASISTENTA TURISTICA INSOTITOR GRUP ROMAN
 • PREOT INSOTITOR 

NU SUNT INCLUSE IN PRET:
 • BACSISURI OBLIGATORII PENTRU SOFERI SI HOTELURI.: 25 EUR/PERSOANA SE ACHITA LA AGENTIE ODATA CU ACHITAREA INTEGRALA A PACHETULUI DE SERVICII.
 • EXCURSIILE MENTIONATE CA OPTIONALE; BAUTURILE LA CINA;
 • TRANSFERUL SPRE SI DE LA BUCURESTI PENTRU CEI DIN ALTA LOCALITATE;
 • ASIGURAREA MEDICALA - OBLIGATORIE si asigurarea storno ( se incheie odata cu incheierea contractului de comercializare a pachetelor de servicii turistice)


OBSERVATII: In cazul in care raportul euro/dolar sufera schimbari majore in raport cu pretul publicat sau taxele de aeroport sufera majorari importante care sunt anuntate de compania aeriana in momentul emiterii biletelor (aprox. 15 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a adapta tariful la situatia nou creata.
In functie de anumite situatii- orar de functionare al obiectivelor turistice, modificarea orarului de zbor, ordinea vizitarii unor obiective poate fi modificata sau se potinlocui partial unele vizite, functie de masurile de securitate impuse de autoritatile locale din Israel.
Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru Israel si corespunde standardului local.
Autoritatile Israeliene de Frontiera isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care din punctul lor de vedere nu prezinta suficienta incredere, chiar daca daca acesta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice.
Turistul pe propria lui raspundere isi asuma riscul de a i se refuza intrarea in Israel si de aceea este obligat sa informeze in prealabil agentia de turism asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care a avut-o sau o are cu acest stat.

DOCUMENTE NECESARE CALATORIEI: pasaport valabil minim 6 luni de la data plecarii, contract de prestari servicii turistice incheiat cu agentia de turism.

Atentie! GRUP MINIM: 40  PERSOANE. Daca grupul este mai mic, pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. IN CAZUL IN CARE GRUPUL ESTE FORMAT DIN MINIM 35 PERSOANE, SE PERCEPE UN SUPLIMENT DE 20 EUR/ PERSOANA
 

Rezerva Online

Va rugam sa completati formularul alaturat pentru a solicita o oferta. Va vom contacta in cel mai scurt timp cu toate detaliile cerute.
Nume *:
Email*:
Telefon:
Mesaj*:
Introdu codul*: Introdu codul de securitate

COMPANII PARTENERE

FIRST CLASS TURISM
Str. Foisorului 24, sector 3, Bucuresti
Tel / fax: 021-310.37.17; 0767.864.929
Site-uri de turism profesionale pentru agentii de turism