Pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata, folosim cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa citesti Politica de confidentialitate.

First Class Turism

Newsletter
Cele mai bune oferte direct in emailul dumneavoastra!
Aboneaza-te!
REZERVARI ONLINE
Cazare oriunde in lume!
Rezervari online
BILETE de AVION
Contactati-ne pe WHATSAPP

0767864929
750EURO/
persoana
Israel - Pe urmele Mantuitorului
Israel - Pe urmele Mantuitorului
Israel - Pe urmele MantuitoruluiIsrael - Pe urmele MantuitoruluiIsrael - Pe urmele MantuitoruluiIsrael - Pe urmele MantuitoruluiPELERINAJ ISRAEL
 
Pe urmele Mantuitorului Hristos!

Perioada : 27.10 - 03.11.2019Ziua 1: BUCURESTI - TEL AVIV Ora 14.15 intalnire la Aeroportul Otopeni. Ora 16.25 decolare spre Tel Aviv cu zborul Tarom RO151. Sosire in Tel Aviv, aeroportul Ben Gurion, la ora 19.00. Cina si cazare in Bethlehem, Hotel***+.
Ziua 2: BETHLEHEM Mic dejun. Dimineata coboram in Desertul Iudeei la Manastirea Sfantul Sava (BONUS transportul cu microbuzele INCLUS IN PRET), la Manastirea Sfantul Theodosie si Biserica Campul Pastorilor. Dupa amiaza vizitam in Bethlehem Complexul Bisericii Nasterii Mantuitorului Hristos - Biserica Ortodoxa si locul unde s-a nascut Domnul Iisus, Biserica Catolica Sfanta Ecaterina. Cina si cazare Bethlehem hotel***+.
Ziua 3: IERUSALIM Mic dejun. Incepem ziua inchinandu-ne in Manastirea Ortodoxa Rusa Eleona, la Biserica Inaltarii Domnului si la Paraclisul Aflarii Capului Sf. Ioan Botezatorul; coboram apoi pe Muntele Maslinilor pana la Biserica Tatal Nostru - unde Iisus i-a invatat pe apostoli sa se roage, si la Biserica Dominus Flevit - unde Mantuitorul a plans prevestind soarta omenirii si caderea Ierusalimului; vizitam Gradina Getsimani, Biserica Natiunilor si Biserica Ortodoxa ce adaposteste Mormantul Maicii Domnului. La pranz, continuam vizita pe Muntele Sionului la Foisorul Cinei celei de Taina, Mormantul Regelui David si Biserica Adormirea Maicii Domnului, Catolica. Dupa amiaza intram in Cetatea Ierusalimului; parcurgem pe jos Via Dolorosa cu cele 14 opriri ale lui Iisus de pe Drumul Crucii, culminand cu Biserica Invierii, Mormantul Sfant, Golgota, Piatra Miruirii.  Seara, cina si cazare Bethlehem Hotel***+.
Ziua 4: HAIFA - MUNTELE TABOR - CANA - NAZARET Mic dejun. Dimineata vizitam orasul Haifa situat pe malul Marii Mediterane. Admiram gradinile cultului Bahai si ne inchinam in Biserica Stella Maris ridicata peste pestera Sf. Ilie Tesviteanul. Urcam apoi pe Muntele Tabor - vizita la manastirea ridicata pe locul unde s-a petrecut Schimbarea la Fata a Mantuitorului Hristos. Continuam vizitele in Galilee, in Satul Cana la biserica  ridicata pe locul unde Iisus a facut primul miracol al transformarii apei in vin  la nunta de la Cana. Vizitam apoi in Nazaret Biserica Sf. Gavril si Biserica Bunavestire catolica, cea mai mare din Orientul Mijlociu ridicata peste casa Sfantului Iosif. Cina si cazare in Nazaret, hotel****.
Ziua 5: MAREA GALILEEI Mic dejun. Dimineata plecam catre Marea Galileei. Poposim mai intai la Capernaum - unde vizitam Sinagoga, ruinele satului vechi de peste 2000 de ani si casa Sf. Petru. Vizita la Tabgha la locul inmultirii painilor si pestilor. Optional dejun la malul Marii Galileei unde se va servi Pestele Sfantul Petru (23 usd/persoana, exclus bauturile). Vizitarea Bisericii de pe Muntele Fericirilor. Dupa amiaza, optional plimbare pe Marea Galileei cu o copie a barcilor de pe vremea Mantuitorului (pret 12 USD/persoana). Apoi plecam catre Bethlehem. Cina si cazare Bethlehem, hotel***+.
Ziua 6: VALEA HOZEVA  - IERIHON - RAUL IORDAN - MAREA MOARTA Mic dejun. Dimineata coboram in Valea Hozeva pentru vizitarea Manastirii Sf. Gheorghe cu pestera Sf. Prooroc Ilie Tezviteanul si racla cu moastele Sfantului Ioan Iacob de la Neamt - Hozevitul. La pranz poposim la Raul Iordan la locul original al Botezului Mantuitorului; Dupa amiaza vizita in Ierihon la Asezamantul Romanesc. Apoi timp liber pentru relaxare la Marea Moarta - se pot testa si cumpara creme cu minerale extrase din Marea Moarta. Cina si cazare Bethlehem, hotel***+.
Ziua 7: EIN KAREM - IERUSALIM - TEL AVIV - BUCURESTI Mic dejun. Dimineata vizita la Ein Karem, patria Sf. Ioan Botezatorul, la Fantana Fecioarei Maria, Biserica intalnirii dintre Maica Domnului si Elisabeta si Biserica nasterii Sfantului. Restul zilei il petrecem in cetatea Ierusalimului pentru ultima inchinare la Mormantul Sfant si timp liber pentru cumparaturi din bazar. Seara vom fi transferati la aeroportul Ben Gurion. Zbor spre Bucuresti RO154 la ora 00.30 pe data de 03.11.19. Sosire la Bucuresti, Aeroportul Otopeni la ora 03.25 pe data de 03.11.19.
 
Tarif: 750 EUR / persoana / in camera cu 2 sau 3 paturi
Supliment camera single: 170 EUR/ persoana


TOATE TAXELE SI VIZITELE DIN TRASEU INCLUSE IN PRET!!!
PRETUL ESTE CALCULAT LA UN NUMAR DE MINIM 30 PERSOANE PLATITOARE.
IN CAZUL UNUI NUMAR MAI MIC DE PERSOANE, PRETUL SE RECALCULEAZA SAU EXCURSIA SE ANULEAZA.

 

 
SERVICII INCLUSE:
 • TRANSPORT AVION BUCURESTI - TEL AVIV - BUCURESTI COMPANIA TAROM
 • TAXE DE AEROPORT
 • BAGAJ DE CALA DE 23 KG/PERSOANA SI BAGAJ DE MANA DE 10 KG/PERSOANA
 • 6 NOPTI CAZARE IN HOTELURI DE CATEGORIILE MENTIONATE (1 NOAPTE NAZARET, 5 NOPTI BETHLEHEM)
 • DEMIPENSIUNE - MIC DEJUN SI CINA
 • TRANSFERURI LA / DE LA AEROPORT - HOTEL
 • TRANSPORT LOCAL CU AUTOCAR CU AER CONDITIONAT CONFORM PROGRAM
 • TAXI SPRE MUNTELE TABOR, INTRARI LA BISERICI SI LA TOATE OBIECTIVELE DIN PROGRAM, EXCEPTIE CELE OPTIONALE
 • PREOT INSOTITOR
 • ASISTENTA GHID LOCAL VORBITOR DE LIMBA ROMANA 

NU SUNT INCLUSE:
 • BACSISURI OBLIGATORII PENTRU SOFERI SI HOTELURI: 25 EUR/PERSOANA SE ACHITA LA AGENTIE ODATA CU ACHITAREA INTEGRALA A PACHETULUI DE SERVICII.
 • EVENTUALE EXCURSII OPTIONALE CARE SE POT PROPUNE SUPLIMENTAR LA FATA LOCULUI.
 • ASIGURAREA MEDICALA : 40,00 RON/PERSOANA


OBSERVATII: In cazul scumpirii carburantului sau a modificarii taxelor de aeroport, a modificarii semnificative a cursului de schimb usd/euro, tariful se va modifica acesta fiind anuntat  cu 2 saptamani inaintea plecarii. 
Autoritatile israeliene isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statul Israel. 

NOTA: in functie de anumite situatii speciale, ordinea vizitarii unor obiective poate fi modificata sau se pot inlocui partial unele vizite, in functie de masurile de securitate care se aplica in Israel. Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru Israel.
 
DOCUMENTE NECESARE LA INSCRIERE: copie dupa pasaport valabil minim 6 luni de la data plecarii si dupa cartea de identitate sau buletin/ contract de prestari servicii turistice.

VA RUGAM SA VA ASIGURATI CA NU AVETI IN PASAPORT VIZE PENTRU LIBAN, SIRIA, ARABIA SAUDITA, IRAK, IRAN.

Rezerva Online

Va rugam sa completati formularul alaturat pentru a solicita o oferta. Va vom contacta in cel mai scurt timp cu toate detaliile cerute.
Nume *:
Email*:
Telefon:
Mesaj*:
Introdu codul*: Introdu codul de securitate

COMPANII PARTENERE

FIRST CLASS TURISM
Str. Foisorului 24, sector 3, Bucuresti
Tel / fax: 021-310.37.17; 0767.864.929
Site-uri de turism profesionale pentru agentii de turism