Pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata, folosim cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa citesti Politica de confidentialitate.

First Class Turism

Newsletter
Cele mai bune oferte direct in emailul dumneavoastra!
Aboneaza-te!
REZERVARI ONLINE
Cazare oriunde in lume!
Rezervari online
BILETE de AVION
Contactati-ne pe WHATSAPP

0767864929
de la
600USD/
persoana
Israel - Pe urmele Mantuitorului
Israel - Pe urmele Mantuitorului
Israel - Pe urmele MantuitoruluiIsrael - Pe urmele MantuitoruluiIsrael - Pe urmele MantuitoruluiIsrael - Pe urmele Mantuitorului
 

Israel - Pe urmele Mantuitorului Hristos Perioada : 09 - 16 februarie 2020Ziua 1: BUCURESTI - TEL AVIV - BETHLEHEM Ora 14.25 intalnire la Aeroportul Otopeni. Ora 16.25 decolare spre Tel Aviv cu zborul TAROM. Sosire in Tel Aviv, aeroportul Ben Gurion, la ora 19.00. Dupa formalitatile vamale, transfer la Bethlehem. Cina si cazare Bethlehem, Hotel ***+.
Ziua 2: BETHLEHEM  Mic dejun. Vizite in Bethlehem - se viziteaza Complexul Bisericii Nasterii Mantuitorului Hristos - Biserica Ortodoxa si locul unde s-a nascut Domnul Iisus, Biserica Catolica Sfanta Ecaterina. Coboram in Desertul Iudeei la Manastirea Sfantul Sava (transportul cu microbuzele inclus in pret), Manastirea Sfantul Theodosie si Biserica Campul Pastorilor. Cina si cazare Bethlehem hotel***+.
Ziua 3: IERUSALIM  Mic dejun. Incepem ziua inchinandu-ne in Manastirea Ortodoxa Rusa Eleona, la Biserica Inaltarii Domnului si la Paraclisul Aflarii Capului Sf. Ioan Botezatorul; coboram apoi pe Muntele Maslinilor pana la Biserica Tatal Nostru - unde Iisus i-a invatat pe apostoli sa se roage, si la Biserica Dominus Flevit - unde Mantuitorul a plans prevestind soarta omenirii si caderea Ierusalimului; vizitam Gradina Getsimani, Biserica Natiunilor si Biserica Ortodoxa ce adaposteste Mormantul Maicii Domnului. Dupa amiaza intram in Cetatea Ierusalimului; vizitam casa in care a locuit Fecioara Maria in Cetatea Antonia si Scaldatoarea Oilor; parcurgem pe jos Via Dolorosa cu cele 14 opriri ale lui Iisus de pe Drumul Crucii, culminand cu Biserica Invierii, Mormantul Sfant, Golgota, Piatra Miruirii.  Seara, cina si cazare Bethlehem Hotel***+.
Ziua 4: BETANIA - VALEA HOZEVA  - IERIHON - CARANTANIA Mic dejun. Dimineata coboram in Valea Hozeva pentru vizitarea Manastirii Sf. Gheorghe cu pestera Sf. Prooroc Ilie Tezviteanul si racla cu moastele Sfantului Ioan de la Neamt - Hozevitul. Pe drum facem un scurt popas in in Betania la Mormantul lui Lazar si Manastirea ortodoxa Marta si Maria.  La pranz vizita in Ierihon la Biserica Dudul lui Zaheu, la Asezamantul Romanesc. Optional masa de pranz la Ierihon (pret 18 usd/persoana, exclus bauturi). Urcam cu telefericul pe Muntele Ispitirii, unde Mantuitorul a postit timp de 40 de zile si apoi necuratul a incercat sa il ispiteasca (biletul de teleferic inclus in pret). Cina si cazare Bethlehem, hotel***+.
Ziua 5: HAIFA - MUNTELE TABOR - CANA - NAZARET  Mic dejun. Dimineata pornim catre nordul tarii. La Haifa admiram Gradinile Suspendate ale Templului Bahai, si  vizitam Manastirea “Stella Maris" unde se afla pestera Sf. Ilie Tezviteanul. Urcam apoi pe Muntele Tabor - inchinare la biserica ridicata pe locul unde s-a petrecut Schimbarea la Fata a Mantuitorului. Ne indreptam catre Satul Cana la biserica unde Iisus a facut primul miracol al transformarii apei in vin. In Nazaret vizitam Biserica Sf. Gavril si Biserica Bunavestire catolica, cea mai mare din Orientul Mijlociu ridicata peste casa Sfantului Iosif. Cina si cazare Nazareth, hotel***+
Ziua 6: MAREA GALILEEI Mic dejun. Dimineata plecam catre Capernaum - unde vizitam Sinagoga, ruinele satului vechi de peste 2000 de ani si casa Sf. Petru. Vizita la Tabgha la locul inmultirii painilor si pestilor. Optional dejun la malul Marii Galileei unde se va servi Pestele Sfantul Petru (23 usd/persoana,exclus bauturile). Vizitarea Bisericii de pe Muntele Fericirilor. Dupa amiaza plimbare pe Marea Galileei cu o copie a barcilor de pe vremea Mantuitorului. Cina si cazare in Nazareth, hotel***+
Ziua 7: SAMARIA - RAUL IORDAN - BETHLEHEM Mic dejun. Plecam din Galileea catre Bethlehem. Pe drum facem un scurt popas in Samaria pentru a ne inchina in biserica ridicata peste fantana lui Iacob. Dupa amiaza poposim la Raul Iordan la locul original al Botezului Mantuitorului pentru a primi binecuvantarea apelor Raului Sfant. Seara, cina si cazare Bethlehem Hotel***+.
Ziua 8: MUZEUL ISRAELULUI - EIN KAREM - IERUSALIM Mic dejun. Dimineata vizita la Muzeul Israelului din Ierusalim ce prezinta o macheta impresionanta a Ierusalimului in timpul celui de-al 2-lea Templu precum si o parte din Manuscrisele de la Marea Moarta. Restulzilei il petrecem in cetatea Ierusalimului pentru ultima inchinare la Mormantul Sfant. Dupa amiaza vom face o scurta vizita la Ein Karem, patria Sf. Ioan Botezatorul, la Biserica intalnirii dintre Maica Domnului si Elisabeta,mama Sfantului Ioan Botezatorul. Dupa amiaza transfer la aeroport pentru zbor spre Bucuresti cu cursa TAROM RO152 de la ora 20.05. Sosire la Bucuresti, Aeroportul Otopeni ora 22.50.
 
 
PRET: 300 EUR + 600 USD/ persoana
(in camera cu 2 sau 3 paturi )
 
SUPLIMENT CAMERA SINGLE: 200 USD/ persoanaSERVICII INCLUSE:
 • TRANSPORT AVION BUCURESTI - TEL AVIV  - BUCURESTI SI TAXELE DE AEROPORT
 • 1 BAGAJ DE CALA DE 23 KG/PERSOANA + 1 BAGAJ DE MANA DE 10 KG
 • 7 NOPTI CAZARE CU DEMIPENSIUNE IN HOTELURI DE CATEGORIILE MENTIONATE (2 NOPTI TIBERIAS/NAZARET, 5 NOPTI BETHLEHEM)
 • TRANSFERURI LA / DE LA AEROPORT - HOTEL
 • TRANSPORT LOCAL CU AUTOCAR CU AER CONDITIONAT CONFORM PROGRAM PE TOT TRASEUL
 • TAXI SPRE MUNTELE TABOR SI TRANSFER CU MICROBUZUL LA MANSATIREA SF. SAVA DIN PUSTIU, INTRARI LA BISERICI SI LA TOATE OBIECTIVELE DIN PROGRAM DIN ISRAEL EXCEPTIE CELE OPTIONALE
 • PLIMBAREA CU CORABIA PE MAREA GALILEEI, URCAREA CU TELECABINA PE MUNTELE ISPITIRII
 • PREOT INSOTITOR
 • ASISTENTA DIN PARTEA AGENTIEI DIN ROMANIA 

NU SUNT INCLUSE:
 • BACSISURI OBLIGATORII PENTRU SOFERI, GHIZI SI HOTELURI: 25 EUR/PERSOANA SE ACHITA LA AGENTIE ODATA CU ACHITAREA INTEGRALA A PACHETULUI DE SERVICII.
 • EVENTUALE EXCURSII OPTIONALE CARE SE POT PROPUNE SUPLIMENTAR LA FATA LOCULUI, BAUTURILE LA CINA.
 • ASIGURAREA MEDICALA. 

OBSERVATII:
 • In cazul scumpirii carburantului sau a modificarii taxelor de aeroport, a modificarii semnificative a cursului de schimb usd/euro, tariful se va modifica acesta fiind anuntat  cu 2 saptamani inaintea plecarii. 
 • Autoritatile israeliene, egiptene si iordaniene isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statul Israel. 

NOTA: in functie de anumite situatii speciale, ordinea vizitarii unor obiective poate fi modificata sau se pot inlocui partial unele vizite, in functie de masurile de securitate care se aplica in Iordania si Israel. Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru Israel.

DOCUMENTE NECESARE LA INSCRIERE: copie dupa pasaport valabil minim 6 luni de la data plecarii si dupa cartea de identitate sau buletin/ contract de prestari servicii turistice.

VA RUGAM SA VA ASIGURATI CA NU AVETI IN PASAPORT VIZE DE LIBAN, SIRIA, ARABIA SAUDITA, IRAK, IRAN.
 

Rezerva Online

Va rugam sa completati formularul alaturat pentru a solicita o oferta. Va vom contacta in cel mai scurt timp cu toate detaliile cerute.
Nume *:
Email*:
Telefon:
Mesaj*:
Introdu codul*: Introdu codul de securitate

COMPANII PARTENERE

FIRST CLASS TURISM
Str. Foisorului 24, sector 3, Bucuresti
Tel / fax: 021-310.37.17; 0767.864.929
Site-uri de turism profesionale pentru agentii de turism