Pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata, folosim cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa citesti Politica de confidentialitate.

First Class Turism

Newsletter
Cele mai bune oferte direct in emailul dumneavoastra!
Aboneaza-te!
REZERVARI ONLINE
Cazare oriunde in lume!
Rezervari online
BILETE de AVION
Contactati-ne pe WHATSAPP

0767864929
800EURO/
persoana
Israel - Schimbarea la fata a Mantuitorului
Israel - Schimbarea la fata a Mantuitorului
Israel - Schimbarea la fata a MantuitoruluiIsrael - Schimbarea la fata a MantuitoruluiIsrael - Schimbarea la fata a Mantuitorului
 


PELERINAJ IN ISRAEL!


 

 

SCHIMBAREA LA FATA A MANTUITORULUI PE MUNTELE TABOR! 


Perioada: 15 - 23 august 2019ZIUA 1: BUCUREŞTI - TEL AVIV Ora 17.45 intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Otopeni. Ora 19.55 decolare spre Tel Aviv cu zborul TAROM RO153. Sosire in Tel Aviv, aeroportul Ben Gurion, la ora 22.30. Transfer la Bethlehem. Cazare Bethlehem, Hotel ***+
ZIUA 2: MUNTELE MASLINILOR  - CETATEA SFANTA IERUSALIM: Mic dejun. Incepem ziua in Cetatea Ierusalimului; vizitam casa in care a locuit Fecioara Maria in Cetatea Antonia si Scaldatoarea Oilor; parcurgem pe jos Via Dolorosa cu cele 14 opriri ale lui Iisus de pe Drumul Crucii, culminand cu Biserica Invierii, Mormantul Sfant, Golgota, Piatra Miruirii. Dupa amiaza ne inchinam in Manastirea Ortodoxa Rusa Eleona, la Biserica Inaltarii Domnului si la Paraclisul Aflarii Capului Sf. Ioan Botezatorul; coboram apoi pe Muntele Maslinilor pana la Biserica Tatal Nostru - unde Iisus i-a invatat pe apostoli sa se roage, si la Biserica Dominus Flevit - unde Mantuitorul a plans prevestind soarta omenirii si caderea Ierusalimului; vizitam Gradina Getsimani, Biserica Natiunilor si Biserica Ortodoxa ce adaposteste Mormantul Maicii Domnului. Cina si cazare Bethlehem, Hotel***+
ZIUA 3: BETHLEHEM - DESERTUL IUDEEI Mic dejun. Dimineata ne inchinam in Manastirea Sfantul Theodosie si apoi ne deplasam cu microbuzele in Desertul Iudeei la Manastirea Sfantul Sava (BONUS!! Costul transportului cu microbuzele inclus in pret). Continuam vizita in Bethlehem la Biserica Ortodoxa ridicata pe locul unde s-a nascut Iisus Hristos si la Biserica Catolica Sf. Ecaterina si Biserica Campul Pastorilor. Cina si cazare Bethlehem.
ZIUA 4: VALEA HOZEVEI - SAMARIA Mic dejun. Dimineata coboram in Valea Hozeva pentru vizitarea Manastirii Sf. Gheorghe cu pestera Sf. Prooroc Ilie Tezviteanul si racla cu trupul Sfantului Ioan Iacob de la Neamt - Hozevitul sau Romanul, pentru a-l cinsti chiar in ziua de praznuire. Plecam apoi catre Nazaret, orasul in care Maica Domnului a primit vestea nasterii Pruncului Sfant; pe drum poposim in Samaria, la biserica ridicata peste fantana lui Iacob (in functie de conditiile de securitate). Cina si cazare nordul tarii Tiberias/Nazaret, hotel***+.
Noaptea participare la Slujba de priveghere de la Manastirea Schimbarea la Fata a Mantuitorului de pe Muntele Tabor.
ZIUA 5: NAZARET - CANA Dimineata participare la Sfanta Liturghie pe Muntele Tabor. Intoarcere la hotel pentru mic dejun si scurta odihna. Pornim apoi catre Satul Cana  pentru a ne inchina la biserica ridicata pe locul unde Iisus a facut primul miracol al transformarii apei in vin la Nunta de la Cana. Ne inchinam apoi in Biserica Sf. Gabriel si Biserica Bunavestire Catolica din Nazaret, la Biserica Sinagoga si la Mitropolia Nazaretului. Plimbare prin central vechi al orasului Nazaret. Cina si cazare Tiberias/Nazaret, hotel***+.
ZIUA 6: MAREA GALILEEI Mic dejun. Zi de vizite in zona Marii Galileei; Poposim mai intai la Biserica de pe Muntele Fericirilor. Apoi plecam spre Capernaum - unde vizitam Sinagoga, ruinele satului vechi de peste 2000 de ani si casa Sf. Petru. Vizita la Tabgha la locul inmultirii painilor si pestilor. Optional, plimbare pe Marea Galileei cu o copie a corabiilor de pe vremea lui Iisus (pret aproximativ 10 EUR sau 12 USD/persoana)  si  dejun la un restaurant din zona unde se va servi Pestele Sfantul Petru (pret suplimentar dejun 24 USD/pers.). Seara plecare la Bethlehem pentru cina si cazare.
ZIUA 7: BETANIA - RAUL IORDAN - IERIHON - MAREA MOARTA Mic dejun. Poposim mai intai in Bethania la Mormantul lui Lazar si Manastirea Maria si Marta. Coboram la Raul Iordan pentru slujba de binecuvantare in apele raului Sfant. In Ierihon ne inchinam in Biserica Dudul lui Zaheu si la Asezamantul Romanesc. Dupa amiaza o petrecem la Marea Moarta, pentru relaxare - se pot testa creme cu minerale extrase din Marea Moarta. Cina si cazare Bethlehem, Hotel ***+
ZIUA 8: EIN KAREM - IERUSALIM - TEL AVIV Mic dejun. Dimineata vizitam Ein Karem - patria Sf. Ioan Botezatorul, ne inchinam in Biserica nasterii Sfantului si la Biserica Intalnirii dintre Maica Domnului si Sfanta Elisabeta. La pranz revenim in zona orasului vechi din Ierusalim in cartierul crestin pentru a ne inchina din nou la Mormantul Sfant. Dupa amiaza timp liber pentru cumparaturi. Seara transfer la aeroport pentru zbor spre Bucuresti cu cursa Tarom RO154 de la ora 23.30. Sosire la Bucuresti, Aeroportul Otopeni ora 02.15 pe data de 23.08.2019.

 
Tarif: 800 EUR / persoana / loc in camera cu 2 sau 3 paturi
SUPLIMENT CAMERA SINGLE: 200 EUR / PERSOANA

Atentie! GRUP MINIM: 40  PERSOANE. Daca grupul este mai mic, pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza.


Servicii incluse:
 • transport avion Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti Compania TAROM
 • taxele de aeroport
 • transport local cu autocar cu aer conditionat conform programului;
 • 07 nopti cazare la hoteluri de 3***+ (2 nopti la Nazaret, 5 nopti Bethlehem);
 • demipensiune ( mic dejun + cina ambele BUFET), exceptie prima seara datorita sosirii tarzii la hotel;
 • sucuri, ceai, cafea, lapte la micul dejun;
 • vizitele mentionate in program exceptie cele optionale;
 • urcare cu taxiurile pe Muntele Tabor;
 • intrarile la obiectivele din program;
 • asistenta turistica;
 • insotitor de grup roman;
 • preot insotitor
 
Nu sunt incluse in pret:
 • bacsisuri obligatorii pentru soferi si hoteluri: 30 Eur/persoana / se achita la agentie odata cu achitarea integrala a pachetului de servicii;
 • excursiile mentionate ca optionale;
 • bauturile la cina;
 • transferul spre si de la Bucuresti pentru cei din alta localitate;
 • asigurarea medicala - OBLIGATORIE si asigurarea storno ( se incheie odata cu incheierea contractului de comercializare a pachetelor de servicii turistice).
 
OBSERVATII: In cazul in care raportul euro/dolar sufera schimbari majore in raport cu pretul publicat sau taxele de aeroport sufera majorari importante care sunt anuntate de compania aeriana in momentul emiterii biletelor (aproximativ 10-15 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a adapta tariful la situatia nou creata.
In functie de anumite situatii  - orar de functionare al obiectivelor turistice, modificarea orarului de zbor, ordinea vizitarii unor obiective poate fi modificata sau se pot  inlocui partial unele vizite, functie de masurile de securitate impuse de autoritatile locale din Israel.
Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru Israel si corespunde standardului local.
Autoritatile Israeliene de Frontiera isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care din punctul lor de vedere nu prezinta suficienta incredere, chiar daca daca acesta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Turistul pe propria lui raspundere isi asuma riscul de a i se refuza intrarea in Israel si de aceea este obligat sa informeze in prealabil agentia de turism asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care a avut-o sau o are cu Statul Israel. Valabilitatea pasaportului: minimum 6 luni de la IESIREA DIN ROMANIA.

DOCUMENTE NECESARE LA INSCRIERE si pentru calatorie: contract de prestari servicii turistice/ copie dupa pasaport valabil minim 6 luni de la data plecarii si dupa cartea de identitate; pe ambele sa se mentioneze clar acordul de folosire a datelor personale de catre agentia noastra in scopul emiterii documentelor pentru calatorie si a celor fiscale.
 

Rezerva Online

Va rugam sa completati formularul alaturat pentru a solicita o oferta. Va vom contacta in cel mai scurt timp cu toate detaliile cerute.
Nume *:
Email*:
Telefon:
Mesaj*:
Introdu codul*: Introdu codul de securitate

COMPANII PARTENERE

FIRST CLASS TURISM
Str. Foisorului 24, sector 3, Bucuresti
Tel / fax: 021-310.37.17; 0767.864.929
Site-uri de turism profesionale pentru agentii de turism