Pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata, folosim cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa citesti Politica de confidentialitate.

First Class Turism

Newsletter
Cele mai bune oferte direct in emailul dumneavoastra!
Aboneaza-te!
REZERVARI ONLINE
Cazare oriunde in lume!
Rezervari online
BILETE de AVION
Contactati-ne pe WHATSAPP

0767864929
550EURO/
persoana
Pe urmele Mantuitorului Hristos
Pe urmele Mantuitorului Hristos
Pe urmele Mantuitorului HristosPe urmele Mantuitorului HristosPe urmele Mantuitorului Hristos


PE URMELE MANTUITORULUI HRISTOS


Perioada: 29 noiembrie - 03 decembrie 2018Traseu: BETHLEHEM, IERUSALIM, IERIHON, RAUL IORDAN, MAREA MOARTA, TIBERIAS, MAREA GALILEEI, MUNTELE TABOR, NAZARETZiua 1: BUCURESTI - TEL AVIV - BETHLEHEM
Ora 14.15 intalnire la Aeroportul Otopeni, Terminalul Plecari. Ora 16.25 decolare spre Tel Aviv cu zborul TAROM, RO151. Sosire la Tel Aviv, Aeroportul Ben Gurion, la ora 19.00. Plecam catre Bethlehem. Cina si cazare Bethlehem hotel***+.
Ziua 2: BETHLEHEM                     
Mic dejun. Dimineata se viziteaza in Bethlehem Complexul Bisericii Nasterii Mantuitorului Hristos - Biserica Ortodoxa si locul unde s-a nascut Domnul Iisus, Biserica Catolica Sfanta Ecaterina. Continuam ziua coborand in Valea Hozeva pentru vizitarea Manastirii Sf. Gheorghe cu pestera Sf. Prooroc Ilie Tezviteanul si moastele Sfantului Ioan de la Neamt - Hozevitul sau Romanul. La pranz poposim la Raul Iordan la locul original al Botezului Mantuitorului. Vizita apoi in Ierihon la Asezamantul Romanesc. Optional masa de pranz intr-un restaurant local. Dupa amiaza timp liber pentru relaxare la Marea Moarta - se pot testa si cumpara creme cu minerale extrase din Marea Moarta. Cina si cazare Bethlehem, hotel***+.
Ziua 3: GALILEEA - MUNTELE TABOR - NAZARET - MAREA GALILEEI
Mic dejun. Dimineata foarte devreme pornim catre nordul tarii. Urcam mai intai pe Muntele Tabor - inchinare la biserica ridicata pe locul unde s-a petrecut Schimbarea la Fata a Mantuitorului. Ne oprim apoi in Nazaret - orasul Bunei Vestiri, in care Maica Domnului a primit vestea nasterii Pruncului Sfant, pentru a ne inchina in Biserica Sf. Gavril ce adaposteste izvorul Maicii Domnului. Pornim apoi catre Marea Galileei. Optional,  popas pentru pranz la un restaurant din zona unde se va servi Pestele Sfantul Petru (pret suplimentar 23 USD/pers.). Poposim apoi la Biserica de pe  Muntele Fericirilor. Plecam spre Capernaum unde vizitam Sinagoga, ruinele satului vechi de peste 2000 de ani si casa Sf. Petru. Optional plimbare pe Marea Galileei cu o copie a corabiilor de pe vremea lui Iisus (pret suplimentar 12 USD/persoana). Seara tarziu intoarcere la Bethlehem, cina si cazare.
Ziua 4: MUNTELE MASLINILOR  - CETATEA SFANTA IERUSALIM
Mic dejun. Incepem ziua inchinandu-ne in Manastirea Ortodoxa Rusa Eleona, la Biserica Inaltarii Domnului si la Paraclisul Aflarii Capului Sf. Ioan Botezatorul; coboram apoi pe Muntele Maslinilor pana la Biserica Dominus Flevit - unde Mantuitorul a plans prevestind soarta omenirii si caderea Ierusalimului; vizitam Gradina Getsimani, Biserica Natiunilor si Biserica Ortodoxa ce adaposteste Mormantul Maicii Domnului. Dupa amiaza intram in Cetatea Ierusalimului; vizita la Zidul Plangerii; apoi parcurgem pe jos Via Dolorosa cu cele 14 opriri ale lui Iisus de pe Drumul Crucii, culminand cu Biserica Invierii, Mormantul Sfant, Golgota, Piatra Miruirii. Cina si cazare Bethlehem, hotel***+.
Ziua 5: EIN KAREM - IERUSALIM - TEL AVIV - BUCURESTI
Mic dejun. Dimineata vizitam Ein Karem - patria Sf. Ioan Botezatorul, si ne inchinam in Biserica nasterii Sfantului. Dupa amiaza o petrecem in zona orasului vechi din Ierusalim in cartierul crestin pentru a ne inchina din nou la Mormantul Sfant si timp liber pentru cumparaturi din bazar. Dupa amiaza transfer la Tel Aviv pentru un scurt tur de oras in zona veche a orasului; seara transfer la aeroport pentru zbor spre Bucuresti cu cursa TAROM RO154 de la ora 23.30. Sosire la Bucuresti, Aeroportul Otopeni ora 02.15 pe 04.12.18
 
PRET:   550 EUR/ persoana / loc in camera cu 2 sau 3 paturi

TAXELE DE AEROPORT SI TOATE VIZITE DIN TRASEU INCLUSE IN PRET!!
SUPLIMENT CAMERA SINGLE: 80 EUR / persoana

Atentie! GRUP MINIM: 30  PERSOANE. Daca grupul este mai mic pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza.
 
Servicii incluse:
TRANSPORT AVION BUCURESTI - TEL AVIV - BUCURESTI;
TAXELE DE AEROPORT ;
TRANSPORT LOCAL CU AUTOCAR CU AER CONDITIONAT CONFORM PROGRAM LA OBIECTIVELE TURISTICE;
04 NOPTI CAZARE LA HOTEL DE 3+  STELE  IN BETHLEHEM;
DEMIPENSIUNE ( mic dejun + cina ambele BUFET);
SUCURI, CEAI, CAFEA, LAPTE LA MICUL DEJUN.
VIZITELE MENTIONATE IN PROGRAM EXCEPTIE CELE OPTIONALE ;
URCAREA CU TAXIURILE PE MUNTELE TABOR
INTRARI LA OBIECTIVELE DIN PROGRAM
ASISTENTA TURISTICA INSOTITOR GRUP ROMAN 

Nu sunt incluse in pret:
BACSISURI OBLIGATORII PENTRU SOFERI SI HOTELURI: 25 EUR/PERSOANA SE ACHITA LA AGENTIE ODATA CU ACHITAREA INTEGRALA A PACHETULUI DE SERVICII.
EXCURSIILE MENTIONATE CA OPTIONALE;
BAUTURILE LA CINA;
TRANSFERUL SPRE SI DE LA BUCURESTI PENTRU CEI DIN ALTA LOCALITATE;
ASIGURAREA MEDICALA - OBLIGATORIE si asigurarea storno ( se incheie odata cu incheierea contractului de comercializare a pachetelor de servicii turistice) 

OBSERVATII: In cazul in care raportul euro/dolar sufera schimbari majore in raport cu pretul publicat sau taxele de aeroport sufera majorari importante care sunt anuntate de compania aeriana in momentul emiterii biletelor (aproximativ 10-15 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a adapta tariful la situatia nou creata.
In functie de anumite situatii  - orar de functionare al obiectivelor turistice, modificarea orarului de zbor, ordinea vizitarii unor obiective poate fi modificata sau se pot  inlocui partial unele vizite, functie de masurile de securitate impuse de autoritatile locale din Israel.
Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru Israel si corespunde standardului local.
Autoritatile Israeliene de Frontiera isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care din punctul lor de vedere nu prezinta suficienta incredere, chiar daca daca acesta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice.
Turistul pe propria lui raspundere isi asuma riscul de a i se refuza intrarea in Israel si de aceea este obligat sa informeze in prealabil agentia de turism asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care a avut-o sau o are cu acest stat. Valabilitatea pasaportului: minimum 6 luni de la IESIREA DIN ROMANIA
 
DOCUMENTE NECESARE LA INSCRIERE: copie dupa pasaport valabil minim 6 luni de la data plecarii si dupa cartea de identitate sau buletin/ contract de prestari servicii turistice incheiat cu agentia de turism.
 
 

Rezerva Online

Va rugam sa completati formularul alaturat pentru a solicita o oferta. Va vom contacta in cel mai scurt timp cu toate detaliile cerute.
Nume *:
Email*:
Telefon:
Mesaj*:
Introdu codul*: Introdu codul de securitate

COMPANII PARTENERE

FIRST CLASS TURISM
Str. Foisorului 24, sector 3, Bucuresti
Tel / fax: 021-310.37.17; 0767.864.929
Site-uri de turism profesionale pentru agentii de turism