Pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata, folosim cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa citesti Politica de confidentialitate.

First Class Turism

Newsletter
Cele mai bune oferte direct in emailul dumneavoastra!
Aboneaza-te!
REZERVARI ONLINE
Cazare oriunde in lume!
Rezervari online
BILETE de AVION
Contactati-ne pe WHATSAPP

0767864929
650EURO/
persoana
Pelerinaj Israel
Pelerinaj Israel
Pelerinaj IsraelPelerinaj IsraelPelerinaj IsraelPelerinaj Israel


 

SCHIMBAREA LA FATA A MANTUITORULUI
PE MUNTELE TABOR - PELERINAJ IN ISRAELPERIOADA : 17 - 23 AUGUST 2018


ZIUA 1 : 17.08.18 BUCUREŞTI - TEL AVIV Ora 05.30 intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Otopeni. Ora 07.45 decolare spre Tel Aviv cu zborul TAROM RO155. Sosire in Tel Aviv, aeroportul Ben Gurion, la ora 10.20. Transfer la Bethlehem. Incepem vizita in Bethlehem la Biserica Ortodoxa ridicata pe locul unde s-a nascut Iisus Hristos si la Biserica Catolica Sf. Ecaterina si Biserica Campul Pastorilor. Cina si cazare Bethlehem, Hotel ***+

ZIUA 2: 18.08.18 VALEA HOZEVEI - NAZARET - CANA
Mic dejun. Dimineata coboram in Valea Hozeva pentru vizitarea Manastirii Sf. Gheorghe cu pestera Sf. Prooroc Ilie Tezviteanul si racla cu trupul Sfantului Ioan Iacob de la Neamt - Hozevitul sau Romanul. Plecam apoi catre Nazaret, orasul in care Maica Domnului a primit vestea nasterii Pruncului Sfant; ne inchinam in Biserica Sf. Gabriel si Biserica Bunavestire Catolica; Pe drum ne oprim in Satul Cana - la biserica ridicata pe locul unde Iisus a facut primul miracol al transformarii apei in vin la Nunta de la Cana. Cina si cazare nordul tarii Tiberias/Nazaret, hotel***+.

Noaptea participare la Slujba de priveghere de la Manastirea Schimbarea la Fata a Mantuitorului de pe Muntele Tabor.

ZIUA 3: 19.08.18 MAREA GALILEEI: Dimineata participare la Sfanta Liturghie pe Muntele Tabor. Mic dejun la hotel. Zi de vizite in zona Marii Galileei; Poposim mai intai la Biserica de pe Muntele Fericirilor. Apoi plecam spre Capernaum - unde vizitam Sinagoga, ruinele satului vechi de peste 2000 de ani si casa Sf. Petru. Vizita la Tabgha la locul inmultirii painilor si pestilor. Optional, plimbare pe Marea Galileei cu o copie a corabiilor de pe vremea lui Iisus (pret suplimentar 10 USD/pers.) si dejun la un restaurant din zona unde se va servi Pestele Sfantul Petru (pret suplimentar dejun 22 USD/pers.). Seara plecare la Bethlehem, cina si cazare.


ZIUA 4: 20.08.18 MUNTELE MASLINILOR - CETATEA SFANTA IERUSALIM:
Mic dejun. Incepem ziua inchinandu-ne in Manastirea Ortodoxa Rusa Eleona, la Biserica Inaltarii Domnului si la Paraclisul Aflarii Capului Sf. Ioan Botezatorul; coboram apoi pe Muntele Maslinilor pana la Biserica Tatal Nostru - unde Iisus i-a invatat pe apostoli sa se roage, si la Biserica Dominus Flevit - unde Mantuitorul a plans prevestind soarta omenirii si caderea Ierusalimului; vizitam Gradina Getsimani, Biserica Natiunilor si Biserica Ortodoxa ce adaposteste Mormantul Maicii Domnului. Dupa amiaza intram in Cetatea Ierusalimului; vizitam casa in care a locuit Fecioara Maria in Cetatea Antonia si Scaldatoarea Oilor; parcurgem pe jos Via Dolorosa cu cele 14 opriri ale lui Iisus de pe Drumul Crucii, culminand cu Biserica Invierii, Mormantul Sfant, Golgota, Piatra Miruirii. Cina si cazare Bethlehem

ZIUA 5: 21.08.18 DESERTUL IUDEEI - BETANIA - RAUL IORDAN-IERIHON - MAREA
MOARTA:
Mic dejun. Ne inchinam in Manastirea Sfantul Theodosie si apoi ne deplasam cu microbuzele in Desertul Iudeei la Manastirea Sfantul Sava (BONUS!! Costul transportului cu microbuzele inclus in pret). Poposim in Bethania la Mormantul lui Lazar si Manastirea Maria si Marta. Coboram apoi la Raul Iordan pentru slujba de binecuvantare in apele raului Sfant. In Ierihon ne inchinam in Biserica Dudul lui Zaheu si la Asezamantul Romanesc. Dupa amiaza o petrecem la Marea Moarta, pentru relaxare - se pot testa si cumpara creme cu minerale extrase din Marea Moarta. Cina si cazare Bethlehem, Hotel ***+

ZIUA 6: 22.08.18 EIN KAREM - IERUSALIM - TEL AVIV
Mic dejun. Dimineata vizitam Ein Karem - patria Sf. Ioan Botezatorul, ne inchinam in Biserica nasterii
Sfantului si la Biserica Intalnirii dintre Maica Domnului si Sfanta Elisabeta. La pranz revenim in zona orasului vechi din Ierusalim in cartierul crestin pentru a ne inchina din nou la Mormantul Sfant. Dupa amiaza timp liber pentru cumparaturi. Seara transfer la aeroport pentru zbor spre Bucuresti cu cursa Tarom RO154 de la ora 23.30. Sosire la Bucuresti, Aeroportul Otopeni ora 02.15 pe data de 23.08.18.

PRET: 650 EURO / PERSOANA HOTELURI***+
TAXELE DE AEROPORT SI TOATE VIZITELE IMPORTANTE DIN PROGRAM INCLUSE IN PRET!!
SUPLIMENT CAMERA SINGLE: 180 EUR / PERSOANA.
Atentie! GRUP MINIM: 40 PERSOANE. Daca grupul este mai mic, pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza.

SERVICII INCLUSE:
 • TRANSPORT AVION BUCURESTI - TEL AVIV - BUCURESTI Compania TAROM
 • TAXE DE AEROPORT
 • TRANSPORT LOCAL CU AUTOCAR CU AER CONDITIONAT CONFORM PROGRAM.
 • 05 NOPTI CAZARE LA HOTELURI DE 3+ STELE (1 NOAPTE LA NAZARET, 4 NOPTI BETHLEHEM);
 • DEMIPENSIUNE ( mic dejun + cina ambele BUFET);
 • SUCURI, CEAI, CAFEA, LAPTE LA MICUL DEJUN.
 • VIZITELE MENTIONATE IN PROGRAM EXCEPTIE CELE OPTIONALE ;
 • URCAREA CU TAXIURILE PE MUNTELE TABOR
 • INTRARI LA OBIECTIVELE DIN PROGRAM
 • ASISTENTA TURISTICA INSOTITOR GRUP ROMAN
 • PREOT INSOTITOR
NU SUNT INCLUSE IN PRET :
 • BACSISURI OBLIGATORII PENTRU SOFERI SI HOTELURI.: 25 EUR/PERSOANA SE ACHITA LA AGENTIE ODATA CU ACHITAREA INTEGRALA A PACHETULUI DE SERVICII.
 • EXCURSIILE MENTIONATE CA OPTIONALE;
 • BAUTURILE LA CINA;
 • TRANSFERUL SPRE SI DE LA BUCURESTI PENTRU CEI DIN ALTA LOCALITATE;
 • ASIGURAREA MEDICALA - OBLIGATORIE si asigurarea storno ( se incheie odata cu incheierea contractului de comercializare a pachetelor de servicii turistice)

LA INSCRIERE SE ACHITA UN AVANS DE 100 EUR PANA LA 20.04.2018.
SE ACHITA 200 EUR PANA LA 20.05.2018.
DIFERENTA DE 350 EUR SE ACHITA PANA LA 15.07.2018.


 
OBSERVATII: In cazul in care raportul euro/dolar sufera schimbari majore in raport cu pretul publicat sau taxele de aeroport sufera majorari importante care sunt anuntate de compania aeriana in momentul emiterii biletelor (aproximativ 10-15 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a adapta tariful la situatia nou creata.
Functie de anumite situatii - orar de functionare al obiectivelor turistice, modificarea orarului de zbor, ordinea vizitarii unor obiective poate fi modificata sau se pot inlocui partial unele vizite, functie de masurile de securitate impuse de autoritatile locale din Israel.
Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru Israel si corespunde standardului local.
Autoritatile Israeliene de Frontiera isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care din punctul lor de vedere nu prezinta suficienta incredere, chiar daca daca acesta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice. Turistul pe propria lui raspundere isi asuma riscul de a i se refuza intrarea in Israel si de aceea este obligat sa informeze in prealabil agentia de turism asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care a avut-o sau o are cu Statul Israel. Valabilitatea pasaportului: minimum 6 luni de la IESIREA DIN ROMANIA.
DOCUMENTE NECESARE LA INSCRIERE: copie dupa pasaport valabil minim 6 luni de la data plecarii si dupa cartea de identitate sau buletin/ contract de prestari servicii turistice incheiat cu agentia de turism.

Rezerva Online

Va rugam sa completati formularul alaturat pentru a solicita o oferta. Va vom contacta in cel mai scurt timp cu toate detaliile cerute.
Nume *:
Email*:
Telefon:
Mesaj*:
Introdu codul*: Introdu codul de securitate

COMPANII PARTENERE

FIRST CLASS TURISM
Str. Foisorului 24, sector 3, Bucuresti
Tel / fax: 021-310.37.17; 0767.864.929
Site-uri de turism profesionale pentru agentii de turism