Pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata, folosim cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa citesti Politica de confidentialitate.

First Class Turism

Newsletter
Cele mai bune oferte direct in emailul dumneavoastra!
Aboneaza-te!
REZERVARI ONLINE
Cazare oriunde in lume!
Rezervari online
BILETE de AVION
Contactati-ne pe WHATSAPP

0767864929
565EURO/
persoana
Pelerinaj Israel
Pelerinaj Israel
Pelerinaj IsraelPelerinaj IsraelPelerinaj Israel
 

PELERINAJ IN ISRAEL
Pe urmele Mantuitorului Hristos

PERIOADA : 03 - 08 OCTOMBRIE 2018


Traseu: Ierusalim - Bethlehem - Ierihon - Raul Iordan - Marea Moarta - Tiberias - Marea Galileei - Muntele Tabor - Nazaret

 
ZIUA I: BUCURESTI - TEL AVIV - BETHLEHEM Ora 17.45 intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Otopeni. Ora 19.55 decolare spre Tel Aviv cu zborul Tarom RO153 Sosire in Tel Aviv, aeroportul Ben Gurion, la ora 22.30. Plecam catre Bethlehem. Cazare Bethlehem hotel***+.
ZIUA II: BETHLEHEM Mic dejun. Zi de vizite in Bethlehem. Dimineata coboram in Desertul Iudeei la Manastirea Sfantul Sava (transportul cu microbuzele optional 10 usd/persoana). Ne inchinam apoi in Manastirea Sfantul Theodosie si Biserica Campul Pastorilor. Dupa amiza se viziteaza Complexul Bisericii Nasterii Mantuitorului Hristos - Biserica Ortodoxa si locul unde s-a nascut Domnul Iisus, Biserica Catolica Sfanta Ecaterina. Cina si cazare Bethlehem hotel***+.
ZIUA III: MUNTELE MASLINILOR  - CETATEA SFANTA IERUSALIM Mic dejun. Incepem ziua inchinandu-ne in Manastirea Ortodoxa Rusa Eleona, la Biserica Inaltarii Domnului si la Paraclisul Aflarii Capului Sf. Ioan Botezatorul; coboram apoi pe Muntele Maslinilor pana la Biserica Tatal Nostru - unde Iisus i-a invatat pe apostoli sa se roage, si la Biserica Dominus Flevit - unde Mantuitorul a plans prevestind soarta omenirii si caderea Ierusalimului; vizitam Gradina Getsimani, Biserica Natiunilor si Biserica Ortodoxa ce adaposteste Mormantul Maicii Domnului. La pranz, continuam vizita pe Muntele Sionului la Foisorul Cinei celei de Taina, Mormantul Regelui David si Biserica Adormirea Maicii Domnului, Catolica. Dupa amiaza intram in Cetatea Ierusalimului; parcurgem pe jos Via Dolorosa cu cele 14 opriri ale lui Iisus de pe Drumul Crucii, culminand cu Biserica Invierii, Mormantul Sfant, Golgota, Piatra Miruirii. Cina si cazare Bethlehem, hotel***+.
ZIUA IV: GALILEEA - MUNTELE TABOR - NAZARET - MAREA GALILEEI Mic dejun. Dimineata devreme pornim catre nordul tarii. Urcam mai intai pe Muntele Tabor - inchinare la biserica ridicata pe locul unde s-a petrecut Schimbarea la Fata a Mantuitorului. Vizitam apoi Nazaret - orasul in care Maica Domnului a primit vestea nasterii Pruncului Sfant; ne inchinam in Biserica Sf. Gavril ce adaposteste izvorul Maicii Domnului. Pornim apoi catre Marea Galileei. Optional,  servim pranzul la un restaurant din zona unde se va servi Pestele Sfantul Petru (pret suplimentar 23 USD/pers.). Poposim apoi la Biserica de pe  Muntele Fericirilor. Plecam spre Capernaum unde vizitam Sinagoga, ruinele satului vechi de peste 2000 de ani si casa Sf. Petru. Optional plimbare pe Marea Galileei cu o copie a corabiilor de pe vremea lui Iisus (pret suplimentar 12 USD/persoana). Seara tarziu intoarcere la Bethlehem, cina si cazare.
ZIUA V: VALEA HOZEVEI - IERIHON - RAUL IORDAN Mic dejun. Incepem ziua coborand in Valea Hozeva pentru vizitarea Manastirii Sf. Gheorghe cu pestera Sf.Prooroc Ilie Tezviteanul si moastele Sfantului Ioan de la Neamt - Hozevitul sau Romanul. La pranz poposim la Raul Iordan la locul original al Botezului Mantuitorului; vizita apoi in Ierihon la Asezamantul Romanesc. Optional masa de pranz intr-un restaurant local (pret 18 usd/persoana). Dupa amiaza timp liber pentru relaxare la Marea Moarta - se pot testa si cumpara creme cu minerale extrase din Marea Moarta. Cina
si cazare Bethlehem, hotel***+.
ZIUA VI: EIN KAREM - IERUSALIM - TEL AVIV - BUCURESTI Mic dejun. Dimineata vizitam Ein Karem - patria Sf. Ioan Botezatorul, si ne inchinam in Biserica nasterii Sfantului. Dupa amiaza o petrecem in zona orasului vechi din Ierusalim in cartierul crestin pentru a ne inchina din nou la Mormantul Sfant si timp liber pentru cumparaturi. Dupa amiaza transfer la aeroport pentru zbor spre Bucuresti cu cursa TAROM RO154 de la ora 23:30. Sosire la Bucuresti, Aeroportul Otopeni, ora 02:15 pe 09.10.18.

 
PRET : 565 € /  persoana, in camera dubla sau tripla
* Supliment camera single: 170 € / persoana
TAXELE DE AEROPORT SI TOATE VIZITELE DIN TRASEU INCLUSE IN PRET!


Pretul include:
- 5 nopti cazare la hotel de 3 stele + in Bethlehem;
- transport avion Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti;
- taxele de aeroport;
- transport local cu autocar cu aer conditionat conform programului la obiectivele turistice;
- demipensiune (mic dejun + cina ambele bufet suedez), exceptie face prima seara datorita sosirii tarzii;
- vizitele mentionate in program;
- intrarile la obiectivele din program;
- urcarea cu taxiurile pe Muntele Tabor;
- asistenta turistica in limba romana;
- ghid local vorbitor de limba romana;
- preot insotitor. 

Pretul NU include:
- bacsisurile obligatorii pentru soferi si hoteluri: 25 € / persoana (se achita la agentie odata cu achitarea integrala a pachetului de servicii turistice);
- excursiile mentionate ca optionale;
- bauturile la cina;
- transferurile spre si de la Bucuresti pentru cei din alta localitate;
- asigurarea medicala (OBLIGATORIE) si asigurarea storno ( se incheie odata cu incheierea contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice)

OBSERVATII: In cazul in care raportul euro/dolar sufera schimbari majore in raport cu pretul publicat sau taxele de aeroport sufera majorari importante care sunt anuntate de compania aeriana in momentul emiterii biletelor (aproximativ 10-15 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a adapta tariful la situatia nou creata.
In functie de anumite situatii  - orar de functionare al obiectivelor turistice, modificarea orarului de zbor, ordinea vizitarii unor obiective poate fi modificata sau se pot  inlocui partial unele vizite, functie de masurile de securitate impuse de autoritatile locale din Israel.
Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru Israel si corespunde standardului local.
Autoritatile Israeliene de Frontiera isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care din punctul lor de vedere nu prezinta suficienta incredere, chiar daca daca acesta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice.
Turistul pe propria lui raspundere isi asuma riscul de a i se refuza intrarea in Israel si de aceea este obligat sa informeze in prealabil agentia de turism asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care a avut-o sau o are cu acest stat. Valabilitatea pasaportului: minimum 6 luni de la IESIREA DIN ROMANIA
 
DOCUMENTE NECESARE LA INSCRIERE: copie dupa pasaport valabil minim 6 luni de la data plecarii si dupa cartea de identitate sau buletin/ contract de prestari servicii turistice incheiat cu agentia de turism.

Atentie! GRUP MINIM: 40  PERSOANE. Daca grupul este mai mic, pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. In cazul in care grupul este format din minim 35 de persoane, se percepe un supliment de 20 € / persoana. 

Rezerva Online

Va rugam sa completati formularul alaturat pentru a solicita o oferta. Va vom contacta in cel mai scurt timp cu toate detaliile cerute.
Nume *:
Email*:
Telefon:
Mesaj*:
Introdu codul*: Introdu codul de securitate

COMPANII PARTENERE

FIRST CLASS TURISM
Str. Foisorului 24, sector 3, Bucuresti
Tel / fax: 021-310.37.17; 0767.864.929
Site-uri de turism profesionale pentru agentii de turism