Pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata, folosim cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa citesti Politica de confidentialitate.

First Class Turism

Newsletter
Cele mai bune oferte direct in emailul dumneavoastra!
Aboneaza-te!
REZERVARI ONLINE
Cazare oriunde in lume!
Rezervari online
BILETE de AVION
Contactati-ne pe WHATSAPP

0767864929
de la
400EURO/
persoana
Pelerinaj Israel si Iordania
Pelerinaj Israel si Iordania
Pelerinaj Israel si IordaniaPelerinaj Israel si IordaniaPelerinaj Israel si Iordania
 


PELERINAJ IN ISRAEL si IORDANIA 


Perioada : 09 - 18.10.2018

Ziua I: BUCURESTI - AMMAN Ora 22.00 intalnire la Aeroportul Otopeni.
Ziua II: AMMAN - RAUL IORDAN SI LOCUL BOTEZULUI - MUNTELE NEBO - MADABA Ora 00.30 decolare spre Amman cu zborul TAROM, RO187. Sosire in Amman, la ora 03.10. Transfer la hotel in Amman. Cazare. Timp pentru odihna de cateva ore.  Mic dejun. Pornim catre Raul Iordan la locul original al Botezului Mantuitorului, acolo unde in ajunul Boboteazei, Raul Iordan isi intoarce cursul de curgere. Inchinare in Biserica Sfantul Gheorghe din zona. Dupa amiaza facem un scurt popas la Muntele Nebo unde Moise a ajuns cu poporul evreu si a privit catre Tara Fagaduintei. Seara vizitam orasul crestin Madaba - orasul mozaicurilor. Cina si cazare in Amman, Hotel****.
Ziua III: AMMAN - PETRA Mic dejun. Zi de vizita la Petra - minune a lumii contemporane, orasul rosiatic sapat in piatra - un complex arhitectonic impresionant cu o istorie de peste 2600 ani. Plimbare prin faimosul SIQ (un culoar de cca. 1 km sapat in stancile abrupte unde veti intalni un peisaj deosebit cu monumente interesante, temple, bai, teatrul roman, piatete, pana la Templul comorii si la Amfiteatru) (intrarea la Petra in valoare de cca 75 usd/persoana, inclusa in pachet) - excursia dureaza toata ziua, iar deplasarea pe jos la Petra necesita incaltaminte comoda de mers mai mult pe jos pe piatra si nisip. Seara intoarcere la Amman. Cina si cazare in Amman, Hotel****.
Ziua IV: IORDANIA - MUNTELE TABOR - CANA - NAZARET Mic dejun. Dimineata foarte devreme transfer la punctul de frontiera Sheick Hussein, din partea de nord cu Israelul. Traversare in Israel. La pranz urcam pe Muntele Tabor - vizita la biserica unde s-a petrecut Schimbarea la Fata. Vizita in Satul Cana - vizitarea bisericii  ridicata pe locul unde Iisus a facut primul miracol al transformarii apei in vin. Vizitam apoi in Nazaret Biserica Sf. Gavril, unde se afla izvorul de unde Maica Domnului lua apa. Cina si cazare in Nazaret, Hotel***+.
Ziua V: MAREA GALILEEI Mic dejun. Dimineata plecam catre Marea Galileei. Vizitam Biserica de pe Muntele Fericirilor si Biserica de la Tabgha - locul in care Iisus a inmultit doi pesti si cinci paini si a hranit multimile. Deplasare spre Capernaum - unde vizitam Sinagoga, ruinele satului vechi de peste 2000 de ani si casa Sf. Petru. Optional Dejun la malul Marii Galileei unde se va servi Pestele Sfantul Petru (pret aproximativ 23 usd/persoana, exclus bauturile). Seara, optional (pret 12 usd/persoana) plimbare pe Marea Galileei cu o copie a barcilor de pe vremea Mantuitorului. Plecam apoi catre Bethlehem. Cina si cazare in Bethlehem, Hotel***+.
Ziua VI: BETHLEHEM Mic dejun. Dimineata coboram in Desertul Iudeei la Manastirea Sfantul Sava (transportul cu microbuzul optional, 10 usd/persoana). Ne inchinam apoi la Manastirea Sfantul Theodosie si Biserica Campul Pastorilor. Dupa amiaza vizitam in Bethlehem Complexul Bisericii Nasterii Mantuitorului Hristos - Biserica Ortodoxa si locul unde s-a nascut Domnul Iisus, Biserica Catolica Sfanta Ecaterina. Cina si cazare Bethlehem hotel***+.
Ziua VII: IERUSALIM Mic dejun. Incepem ziua inchinandu-ne in Manastirea Ortodoxa Rusa Eleona, la Biserica Inaltarii Domnului si la Paraclisul Aflarii Capului Sf. Ioan Botezatorul; coboram apoi pe Muntele Maslinilor pana la Biserica Tatal Nostru - unde Iisus i-a invatat pe apostoli sa se roage, si la Biserica Dominus Flevit - unde Mantuitorul a plans prevestind soarta omenirii si caderea Ierusalimului; vizitam Gradina Getsimani, Biserica Natiunilor si Biserica Ortodoxa ce adaposteste Mormantul Maicii Domnului. La pranz, continuam vizita pe Muntele Sionului la Foisorul Cinei celei de Taina, Mormantul Regelui David si Biserica Adormirea Maicii Domnului, Catolica. Dupa amiaza intram in Cetatea Ierusalimului; parcurgem pe jos Via Dolorosa cu cele 14 opriri ale lui Iisus de pe Drumul Crucii, culminand cu Biserica Invierii, Mormantul Sfant, Golgota, Piatra Miruirii.  Seara, cina si cazare Bethlehem Hotel***+.
Ziua VIII: VALEA HOZEVA  - IERIHON - MAREA MOARTA Mic dejun. Dimineata coboram in Valea Hozeva pentru vizitarea Manastirii Sf. Gheorghe cu pestera Sf. Prooroc Ilie Tezviteanul si racla cu moastele Sfantului Ioan Iacob de la Neamt - Hozevitul. Pe drum facem un scurt popas in in Betania la Mormantul lui Lazar Dupa amiaza vizita in Ierihon la Asezamantul Romanesc. Apoi timp liber pentru relaxare la Marea Moarta - se pot testa si cumpara creme cu minerale
extrase din Marea Moarta. Cina si cazare Bethlehem, hotel***+.
Ziua IX: EIN KAREM - IERUSALIM - TEL AVIV - BUCURESTI Mic dejun. Vizitam Ein Karem, patria Sf. Ioan Botezatorul, Biserica intalnirii dintre Maica Domnului si Elisabeta si Biserica nasterii Sfantului. Restul zilei il petrecem in cetatea Ierusalimului pentru ultima inchinare la Mormantul Sfant. Seara vom fi transferati la aeroportul Ben Gurion. Zbor spre Bucuresti RO154 la ora 23:30. Sosire la Bucuresti, Aeroportul Otopeni la ora 02:15 pe 18.10.2018.
 
PRET: 400 € + 650 $ / persoana, in camera dubla sau tripla
Supliment camera single 210 $ / persoana
TOATE TAXELE DE AEROPORT, GRANITA, SI VIZITELE DIN TRASEU SUNT
INCLUSE IN PRET!

 
PRETUL ESTE CALCULAT LA UN NUMAR DE MINIM 40 PERSOANE PLATITOARE;


Pretul include:
- 8 nopti cazare in hoteluri de categorii mentionate (3 nopti Amman, 1 noapte Nazaret, 4 nopti Bethlehem)
- transport avion Bucuresti - Amman / Tel Aviv - Bucuresti
- taxele de aeroport;
- demipensiune (mic dejun + cina), exceptie prima noapte datorita sosirii tarzii la hotel;
- transferuri aeroport - hotel - aeroport;
- transport local cu autocar cu aer conditionat conform programului;
- ghid local vorbitor de limba romana pentru vizitele la obiectivele din Iordania;
- taxi spre Muntele Tabor, intrari la biserici si la toate obiectivele din Israel si Iordania, exceptie fac cele optionale;
- taxa de intrare la Petra in valoare de 75 $ / persoana;
- toate taxele de vizita si granita pentru Israel si Iordania;
- preot insotitor;
- asistenta din partea agentiei din Romania.

Pretul NU include:
- bacsisuri obligatorii pentru soferi, ghizi si hoteluri: 40 € / persoana se achita la agentie odata cu achitarea integrala a pachetului de servicii turistice;
- alte servicii personale sau care nu sunt mentionate in program;
- asigurarea medicala: 53 ron / persoana 

 OBSERVATII:
In cazul scumpirii carburantului sau a modificarii taxelor de aeroport, a modificarii semnificative a cursului de schimb usd/euro, tariful se va modifica acesta fiind anuntat  cu 2 saptamani inaintea plecarii. 
Autoritatile iordaniene si israeliene isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care o are cu statul Israel si Iordania. 
NOTA: in functie de anumite situatii speciale, ordinea vizitarii unor obiective poate fi modificata sau se pot inlocui partial unele vizite, in functie de masurile de securitate care se aplica in Iordania si Israel. Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru Iordania si Israel.
 
DOCUMENTE NECESARE LA INSCRIERE: copie dupa pasaport valabil minim 6 luni de la data plecarii si dupa cartea de identitate sau buletin/ contract de prestari servicii turistice. Va rugam sa mentionati pe copia dupa pasaport faptul ca sunteti de acord sa ajunga la agentia First Class Turism si ca voi va putem folosi datele personale pentru obtinerea vizelor turistice si pentru emiterea de documente fiscale.
 
VA RUGAM SA VA ASIGURATI CA NU AVETI IN PASAPORT VIZE PENTRU LIBAN, SIRIA, ARABIA SAUDITA, IRAK, IRAN!
 

 

Rezerva Online

Va rugam sa completati formularul alaturat pentru a solicita o oferta. Va vom contacta in cel mai scurt timp cu toate detaliile cerute.
Nume *:
Email*:
Telefon:
Mesaj*:
Introdu codul*: Introdu codul de securitate

COMPANII PARTENERE

FIRST CLASS TURISM
Str. Foisorului 24, sector 3, Bucuresti
Tel / fax: 021-310.37.17; 0767.864.929
Site-uri de turism profesionale pentru agentii de turism