Pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata, folosim cookies. Pentru mai multe informatii te rugam sa citesti Politica de confidentialitate.

First Class Turism

Newsletter
Cele mai bune oferte direct in emailul dumneavoastra!
Aboneaza-te!
REZERVARI ONLINE
Cazare oriunde in lume!
Rezervari online
BILETE de AVION
Contactati-ne pe WHATSAPP

0767864929

Feedbacks Clienti


BARCELONA
2-5 februarie 2018


 

Compania TAROMCazare
Programul excursiei a fost unul foarte ofertant, multe obiective, nu am avut timp sa ne plictisim, excelent a fost ca am avut intrare la Acvarium, Sagrada Familia, Park Guell si bineinteles ca am vizitat Sitges si Montserrat, sunt destinatii de neratat. Hotelul curat, frumos cu mic dejun diversificat.
Destinatie
A fost foarte bine ca am avut ghid la obiective, am aflat cateva lucruri despre Montserrat si Sitges care pe net nu se gasesc, ghida romanca locuieste de 8 ani in Barcelona si a stiut cateva detalii in plus fata de internet, iar la intoarcere de la Sitges ne-a dus pe un drum foarte frumos care avea in stanga muntele si in dreapta marea (colega care a mai vizitat locul nu a stiut de el si a mers pe autostrada, pt noi a fost un plus).
Momentele de distractie au fost speciale, spectacolul de Flamenco a fost unul de calitate care ne-a introdus cu adevarat in atmosfera catalana, Oleee!, iar disco-bus-ul a fost perfect pentru finalul excursiei, exact ceea ce ne trebuia
Despre Noi
Evren a fost baza noastra, am fost foarte incantate de cum ne-a tratat, si-a dat tot interesul sa ne faca sa ne simtim bine. Acum iti scriu ca om de marketing si iti zic ca mi-am dat seama ca a facut unele lucruri in plus fata de ce era in program doar ca sa se asigure ca avem o experienta frumoasa, lucru de apreciat deoarece putini fac acest lucru, este clar ca tine la prietenia voastra, chiar a mentionat acest lucru, este o persoana pe care se merita sa il tii aproape. Te rog sa ii transmiti multumirile si aprecierile noastre, sper ca si el s-a simtit bine cu noi...
Vreau sa iti dau feedback pentru excursia din Barcelona si ma gandesc ca este cel mai simplu feedback pe care l-am dat vreodata, pentru ca pot sa il rezum intr-un singur cuvant: EXCELENT!

Ioana Bianca Alini
Sef birou marketing
Citeste tot 07.02.2018


COMPANII PARTENERE

FIRST CLASS TURISM
Str. Foisorului 24, sector 3, Bucuresti
Tel / fax: 021-310.37.17; 0767.864.929
Site-uri de turism profesionale pentru agentii de turism